Tort Cu Ulei De Măsline Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ulei de măsline cu lămâie. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 351 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, ouă, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie, și Tort Cu Ulei De Măsline Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia cu formă de arc cu puțin ulei, apoi tapetați fundul cu o rundă de hârtie pergament. Pergament de ulei.
Radeți fin suficientă coajă de lămâie pentru a măsura 1 1/2 lingurițe și bateți împreună cu făina. Înjumătățiți lămâia, apoi strecurați și rezervați 1 1/2 linguri suc proaspăt de lămâie.
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când sunt groase și palide, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu și adăugați ulei de măsline (3/4 cană) și suc de lămâie rezervat, bătând până când se combină (amestecul poate părea separat). Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul de făină (nu bateți) până când se combină.
Bateți albușurile (din 4 ouă) cu 1/2 linguriță de sare într-un alt castron mare, cu bătăi curățate la viteză medie-mare până se spumează, apoi adăugați 1/4 cană de zahăr puțin câte puțin, bătând și continuați să bateți până când albușurile de ou țin doar vârfuri moi, aproximativ 3 minute.
Îndoiți ușor o treime din albi în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Transferați aluatul în tigaia cu formă de arc și bateți ușor pe suprafața de lucru o dată sau de două ori pentru a elibera bulele de aer.
Presărați blatul uniform cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr.
Coaceți până când este umflat și auriu și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute. Tort rece în tigaie pe un raft 10 minute, apoi executați un cuțit subțire în jurul marginea tigaie și scoateți partea de tigaie. Tort rece la temperatura camerei, aproximativ 1 1/4 ore.
Scoateți partea inferioară a tigaiei și îndepărtați pergamentul, apoi transferați tortul pe o farfurie de servire.