Tort Cu Tub De Brânză Cremă
Această rețetă face 10 porții cu 553 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Eggnog Tub Tort, Margarita Tub Tort, și Pecan Chip Tub Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați untul și crema de brânză la viteză medie cu un bătător electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând doar până când sunt combinate.
Adăugați făină, bătând doar până când este umezită. Se amestecă coaja de lămâie și vanilia.
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată cu tub de 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă. Praf ușor partea superioară a tortului cu zahăr pudră și serviți cu căpșuni.