Tort Cu Trufe De Ciocolată-Cireșe

Tort Cu Trufe De Ciocolată-Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu trufe de ciocolată-cireșe. Această rețetă face 12 porții cu 599 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cireș Cordial și trufe de mentă sărut ciocolată caldă cu frișcă de Marshmallow, Tort de ciocolată cu glazură de Ganache și ouă de Paște cu trufe de ciocolată, și Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și ușor făină 12-Cupa canelat tub tort pan. Într-un castron mediu cu microunde, ingredientele de umplere cu microunde neacoperite la 25 până la 35 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topesc și se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, unt, 1/2 linguriță extract de migdale, ouăle și budinca se amestecă cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Cu spatula de cauciuc, pliați în cireșe. Puneți jumătate din aluat în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CireșeCireșe
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor; aruncați imediat linguri de umplutură peste aluat, păstrând umplutura departe de părțile laterale ale tigaiei și apăsând ușor. Puneți cu grijă aluatul rămas deasupra; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Coaceți cu 42 până la 47 de minute mai mult sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese aproape curată și tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 15 minute. Slăbiți tortul cu cuțitul în jurul centrului și marginilor tigaiei. Întoarceți tortul cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele glazurii, cu excepția a 1 linguriță de lapte la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Se amestecă până la 1 linguriță de lapte, dacă este necesar, pentru consistența geamului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă glazura peste tort, permițând unora să stropească pe părți. Dacă doriți, ornați tortul cu bucle de ciocolată albă și cireșe întregi. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
CireșeCireșe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista