Tort Cu Trufe De Ciocolată-Cireșe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu trufe de ciocolată-cireșe. Această rețetă face 12 porții cu 599 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cireș Cordial și trufe de mentă sărut ciocolată caldă cu frișcă de Marshmallow, Tort de ciocolată cu glazură de Ganache și ouă de Paște cu trufe de ciocolată, și Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și ușor făină 12-Cupa canelat tub tort pan. Într-un castron mediu cu microunde, ingredientele de umplere cu microunde neacoperite la 25 până la 35 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topesc și se omogenizează; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, unt, 1/2 linguriță extract de migdale, ouăle și budinca se amestecă cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Cu spatula de cauciuc, pliați în cireșe. Puneți jumătate din aluat în tigaie; se întinde uniform.
Scoateți din cuptor; aruncați imediat linguri de umplutură peste aluat, păstrând umplutura departe de părțile laterale ale tigaiei și apăsând ușor. Puneți cu grijă aluatul rămas deasupra; se întinde uniform.
Coaceți cu 42 până la 47 de minute mai mult sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese aproape curată și tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 15 minute. Slăbiți tortul cu cuțitul în jurul centrului și marginilor tigaiei. Întoarceți tortul cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele glazurii, cu excepția a 1 linguriță de lapte la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Se amestecă până la 1 linguriță de lapte, dacă este necesar, pentru consistența geamului.
Se toarnă glazura peste tort, permițând unora să stropească pe părți. Dacă doriți, ornați tortul cu bucle de ciocolată albă și cireșe întregi. A se păstra ușor acoperit la frigider.