Tort cu trei lapte cu Rompope

Tort cu trei lapte cu Rompope
Trei tort de lapte cu Rompope ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 342 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de tort, unt, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rompop e, Rompope (Lichior De Ouă Mexican), și Tort cu strat de tartă cu lapte-tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă jumătate de lichid într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor până când amestecul este redus la 1 1/4 căni, amestecând frecvent, aproximativ 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți în jumătatea rămasă de lichid. (Se poate face cu 1 zi înainte. Reîncălziți doar până când este călduță înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament; unt și făină pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle și zahărul pentru a se amesteca într-un castron mare. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Folosind mixerul electric, bateți amestecul constant până când este gros, galben pal și triplat în volum, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți vasul de peste apă. Continuați să bateți amestecul până se răcește, aproximativ 6 minute. Cerneti faina peste amestecul de oua in 3 adaosuri, pliand usor in fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați 1 cană de aluat într-un castron mic; pliați în unt topit în 3 adaosuri. Îndoiți ușor în aluat într-un castron mare, având grijă să nu dezumflați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți tortul până când partea superioară este aurie adâncă și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Tort rece în tigaie 10 minute. Întoarceți tortul pe un platou adânc cu cel puțin 2 inci mai mare decât tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți hârtia pergament. Folosind frigarui din lemn, străpungeți tortul peste tot, distanțând piercing-urile la 1/2 inch și apăsând frigăruia până la fundul tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
FrigaruiFrigarui
8
Se toarnă treptat jumătate din siropul rompope călduț deasupra tortului fierbinte, întinzându-se peste tort cu spatulă și permițând siropului rompope să se înmoaie în tort înainte de a adăuga mai mult. Inversați tortul pe un alt platou mare și adânc. Pierce tort peste tot, piercing spațiere 1/2 inch în afară și apăsând frigarui până la partea de jos a tort. Se toarnă treptat siropul rompope rămas peste tort, întinzându-se cu spatula și lăsând siropul să se înmoaie înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
FrigaruiFrigarui
9
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei până se răcește complet, aproximativ 2 ore, ocazional lingând orice sirop rompope care se adună pe fundul platoului și stropind siropul peste tort. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
1
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și zahărul într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Întindeți glazura peste tort. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Garnisiți cu fructe de pădure înjumătățite și mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
MentăMentă
4
Se servește cu fructe de pădure feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista