Trei tort de lapte cu Rompope ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 342 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de tort, unt, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rompop e, Rompope (Lichior De Ouă Mexican), și Tort cu strat de tartă cu lapte-tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă jumătate de lichid într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor până când amestecul este redus la 1 1/4 căni, amestecând frecvent, aproximativ 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți în jumătatea rămasă de lichid. (Se poate face cu 1 zi înainte. Reîncălziți doar până când este călduță înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament; unt și făină pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
Cuptor
2
Bateți ouăle și zahărul pentru a se amesteca într-un castron mare. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Folosind mixerul electric, bateți amestecul constant până când este gros, galben pal și triplat în volum, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Scoateți vasul de peste apă. Continuați să bateți amestecul până se răcește, aproximativ 6 minute. Cerneti faina peste amestecul de oua in 3 adaosuri, pliand usor in fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați 1 cană de aluat într-un castron mic; pliați în unt topit în 3 adaosuri. Îndoiți ușor în aluat într-un castron mare, având grijă să nu dezumflați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți tortul până când partea superioară este aurie adâncă și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Tort rece în tigaie 10 minute. Întoarceți tortul pe un platou adânc cu cel puțin 2 inci mai mare decât tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Scoateți hârtia pergament. Folosind frigarui din lemn, străpungeți tortul peste tot, distanțând piercing-urile la 1/2 inch și apăsând frigăruia până la fundul tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frigarui
8
Se toarnă treptat jumătate din siropul rompope călduț deasupra tortului fierbinte, întinzându-se peste tort cu spatulă și permițând siropului rompope să se înmoaie în tort înainte de a adăuga mai mult. Inversați tortul pe un alt platou mare și adânc. Pierce tort peste tot, piercing spațiere 1/2 inch în afară și apăsând frigarui până la partea de jos a tort. Se toarnă treptat siropul rompope rămas peste tort, întinzându-se cu spatula și lăsând siropul să se înmoaie înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Frigarui
9
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei până se răcește complet, aproximativ 2 ore, ocazional lingând orice sirop rompope care se adună pe fundul platoului și stropind siropul peste tort. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
1
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și zahărul într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Întindeți glazura peste tort. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Garnisiți cu fructe de pădure înjumătățite și mentă, dacă doriți.