Tort cu susul în jos cu ciocolată cu pere

Tort cu susul în jos cu ciocolată cu pere
Prajitura cu susul in jos cu ciocolata cu pere necesita aproximativ 1 ora si 15 minute de la inceput pana la sfarsit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 295 de calorii. Pentru 87 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 8. Mergeți la magazin și luați apă, unt, făină de prăjitură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort cu pere cu ciocolată pe dos, Tort cu pere pe dos și Tort cu pere cu pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, aduceți 1 cană de apă și țuica la fiert, apoi reduceți focul la fiert. Curățați perele cu un curățător de legume, tăiați-le în jumătate pe lungime și îndepărtați miezul, tulpina și fibrele care curg în centru. Tăiați pe lungime felii groase de 1/4 inch și adăugați la amestecul de coniac care fierbe. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi perele, dacă este necesar.) Se braconează aproximativ 10 minute, se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei în timp ce pregătiți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul unei tavi rotunde de 9 pe 2 inci adâncime și puneți hârtie de pergament peste fund. Apoi ungeți un strat subțire de ulei de canola deasupra hârtiei de pergament. Cerneți de mai multe ori făina de prăjitură și pudra de cacao pentru a se aera. Într-un castron separat rezistent la căldură combinați ouăle și zahărul. Cuibărește castronul cu zahăr și ouă într-un alt castron mai mare umplut cu apă fierbinte de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Făină De TortFăină De Tort
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți ouăle și zahărul, având mare grijă să nu stropiți cu apă. Ideea aici este de a crește temperatura amestecului de ou și zahăr la 100 și 120 de grade F. Utilizați un termometru pentru bomboane pentru a testa temperatura. Odată ce amestecul s-a încălzit, scoateți vasul din vasul cu apă și folosiți un bătător electric pentru a-l bate până când are aproximativ triplu volumul și are consistența frișcă moale. Cerneți 1/3 din făină și pudra de cacao în vasul cu ouă bătute și zahăr și amestecați. Repetați pentru fiecare 1/3 rămasă din amestecul de făină, pliând împreună după fiecare adăugare. Apoi, adăugați ușor untul topit și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți feliile de pere și aranjați-le în fundul formei de tort. Suprapuneți-le într-un model de cercuri concentrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Se toarnă aluatul peste stratul de pere, răspândindu-se uniform, dar nu umple tava mai mult de 1/2 inch de marginea superioară a tigaii. Dați tigaia pe blat - de 1 sau de 2 ori doar - pentru a vă asigura că aluatul se scufundă între pere, dar nu exagerați sau vă veți anula toată munca grea de a aerisi aluatul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coacem in cuptor pana cand suprafata se reface la atingere si o scobitoare introdusa in tort iese curata, aproximativ 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați tortul să se răcească în tavă timp de 10 minute pentru a se instala, apoi, folosind mănuși de cuptor, apăsați ferm o farfurie de servire pe marginile superioare ale tăvii și răsturnați tortul pe farfurie. Înlocuiți toate feliile de pere care se dezlănțuiesc. Acest tort poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista