Tort cu susul în jos cu ciocolată cu pere

Tort cu susul în jos cu ciocolată cu pere
Prajitura cu susul in jos cu ciocolata cu pere necesita aproximativ 1 ora si 15 minute de la inceput pana la sfarsit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 295 de calorii. Pentru 87 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 8. Mergeți la magazin și luați apă, unt, făină de prăjitură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort cu pere cu ciocolată pe dos, Tort cu pere pe dos și Tort cu pere cu pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, aduceți 1 cană de apă și țuica la fiert, apoi reduceți focul la fiert. Curățați perele cu un curățător de legume, tăiați-le în jumătate pe lungime și îndepărtați miezul, tulpina și fibrele care curg în centru. Tăiați pe lungime felii groase de 1/4 inch și adăugați la amestecul de coniac care fierbe. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi perele, dacă este necesar.) Se braconează aproximativ 10 minute, se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei în timp ce pregătiți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul unei tavi rotunde de 9 pe 2 inci adâncime și puneți hârtie de pergament peste fund. Apoi ungeți un strat subțire de ulei de canola deasupra hârtiei de pergament. Cerneți de mai multe ori făina de prăjitură și pudra de cacao pentru a se aera. Într-un castron separat rezistent la căldură combinați ouăle și zahărul. Cuibărește castronul cu zahăr și ouă într-un alt castron mai mare umplut cu apă fierbinte de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Făină De TortFăină De Tort
Subţire-Subţire-
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Bateți ouăle și zahărul, având mare grijă să nu stropiți cu apă. Ideea aici este de a crește temperatura amestecului de ou și zahăr la 100 și 120 de grade F. Utilizați un termometru pentru bomboane pentru a testa temperatura. Odată ce amestecul s-a încălzit, scoateți vasul din vasul cu apă și folosiți un bătător electric pentru a-l bate până când are aproximativ triplu volumul și are consistența frișcă moale. Cerneți 1/3 din făină și pudra de cacao în vasul cu ouă bătute și zahăr și amestecați. Repetați pentru fiecare 1/3 rămasă din amestecul de făină, pliând împreună după fiecare adăugare. Apoi, adăugați ușor untul topit și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți feliile de pere și aranjați-le în fundul formei de tort. Suprapuneți-le într-un model de cercuri concentrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Se toarnă aluatul peste stratul de pere, răspândindu-se uniform, dar nu umple tava mai mult de 1/2 inch de marginea superioară a tigaii. Dați tigaia pe blat - de 1 sau de 2 ori doar - pentru a vă asigura că aluatul se scufundă între pere, dar nu exagerați sau vă veți anula toată munca grea de a aerisi aluatul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coacem in cuptor pana cand suprafata se reface la atingere si o scobitoare introdusa in tort iese curata, aproximativ 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați tortul să se răcească în tavă timp de 10 minute pentru a se instala, apoi, folosind mănuși de cuptor, apăsați ferm o farfurie de servire pe marginile superioare ale tăvii și răsturnați tortul pe farfurie. Înlocuiți toate feliile de pere care se dezlănțuiesc. Acest tort poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista