Tort cu susul în jos cu ciocolată cu pere

Tort cu susul în jos cu ciocolată cu pere
Prajitura cu susul in jos cu ciocolata cu pere necesita aproximativ 1 ora si 15 minute de la inceput pana la sfarsit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 295 de calorii. Pentru 87 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 8. Mergeți la magazin și luați apă, unt, făină de prăjitură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort cu pere cu ciocolată pe dos, Tort cu pere pe dos și Tort cu pere cu pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, aduceți 1 cană de apă și țuica la fiert, apoi reduceți focul la fiert. Curățați perele cu un curățător de legume, tăiați-le în jumătate pe lungime și îndepărtați miezul, tulpina și fibrele care curg în centru. Tăiați pe lungime felii groase de 1/4 inch și adăugați la amestecul de coniac care fierbe. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi perele, dacă este necesar.) Se braconează aproximativ 10 minute, se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei în timp ce pregătiți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul unei tavi rotunde de 9 pe 2 inci adâncime și puneți hârtie de pergament peste fund. Apoi ungeți un strat subțire de ulei de canola deasupra hârtiei de pergament. Cerneți de mai multe ori făina de prăjitură și pudra de cacao pentru a se aera. Într-un castron separat rezistent la căldură combinați ouăle și zahărul. Cuibărește castronul cu zahăr și ouă într-un alt castron mai mare umplut cu apă fierbinte de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Făină De TortFăină De Tort
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți ouăle și zahărul, având mare grijă să nu stropiți cu apă. Ideea aici este de a crește temperatura amestecului de ou și zahăr la 100 și 120 de grade F. Utilizați un termometru pentru bomboane pentru a testa temperatura. Odată ce amestecul s-a încălzit, scoateți vasul din vasul cu apă și folosiți un bătător electric pentru a-l bate până când are aproximativ triplu volumul și are consistența frișcă moale. Cerneți 1/3 din făină și pudra de cacao în vasul cu ouă bătute și zahăr și amestecați. Repetați pentru fiecare 1/3 rămasă din amestecul de făină, pliând împreună după fiecare adăugare. Apoi, adăugați ușor untul topit și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Scurgeți feliile de pere și aranjați-le în fundul formei de tort. Suprapuneți-le într-un model de cercuri concentrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Se toarnă aluatul peste stratul de pere, răspândindu-se uniform, dar nu umple tava mai mult de 1/2 inch de marginea superioară a tigaii. Dați tigaia pe blat - de 1 sau de 2 ori doar - pentru a vă asigura că aluatul se scufundă între pere, dar nu exagerați sau vă veți anula toată munca grea de a aerisi aluatul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coacem in cuptor pana cand suprafata se reface la atingere si o scobitoare introdusa in tort iese curata, aproximativ 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați tortul să se răcească în tavă timp de 10 minute pentru a se instala, apoi, folosind mănuși de cuptor, apăsați ferm o farfurie de servire pe marginile superioare ale tăvii și răsturnați tortul pe farfurie. Înlocuiți toate feliile de pere care se dezlănțuiesc. Acest tort poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista