Tort Cu Suc De Portocale
Tortul cu suc de portocale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 495 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, zahăr, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Tort Cu Suc De Portocale, Tort Cu Suc De Portocale ... Oh Sooo Bun, și Tort de portocale cu migdale fără Gluten cu suc de rodie POM.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie mare.
Combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, apa, uleiul și ouăle împreună.
Se amestecă cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia bundt.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când cuțitul introdus în tort iese curat.
Combinați untul sau margarina, zahărul și sucul de portocale într-o cratiță. Se fierbe acest amestec timp de aproximativ 2 minute. În timp ce este încă cald, faceți găuri în partea de sus a tortului cu o furculiță.
Se toarnă amestecul de suc de portocale peste tort. Când tortul este saturat, puneți-l pe o farfurie și praf de sus cu zahăr de cofetari.