Tort cu strat de smântână cu pecan fragil

Tort cu strat de smântână cu pecan fragil
Tort strat smântână cu pecan fragil ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 809 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Smântână, Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Smântână, și Tort Ușor Cu Smântână De Migdale.

Instrucțiuni

1
Pulverizați foaia de copt cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Combinați zahărul, 1/4 cană de apă și crema de tartru într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Adăugați nuci pecan tocate și rotiți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
4
Se toarnă pe foaia de copt pregătită; se întinde uniform. Se răcește complet fragil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Tăiați 3 bucăți mari de fragile (fiecare aproximativ 1 1/2 inci).
6
Tăiați restul fragil în bucăți de 1/3 inch. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci, cu spray antiaderent. Linia de jos a tigăi cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați amestecul de tort, ouăle, smântâna, uleiul, extractul de vanilie și extractul de migdale într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până se omogenizează bine, aproximativ 3 minute; pliați în ciocolată dulce-amăruie rasă. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Coaceți prăjiturile până se rumenesc deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați în jurul prăjiturilor pentru a slăbi; întoarceți-vă pe rafturi. Îndepărtați hârtia și răciți complet prăjiturile.
1
Combinați 1/2 cană de zahăr brun și 3 linguri de apă într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
3
Se amestecă în smântână. Bateți 3 căni de zahăr pudră și unt într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în amestecul de zahăr brun. Bateți suficient zahăr pudră rămas pentru a forma glazură suficient de groasă pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Zahăr BrunZahăr Brun
GlazuraGlazura
UntUnt
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
5
Se întinde cu 1 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
6
Presărați cu 1/2 cană bucăți mici fragile; apăsați în glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
7
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Stați bucăți mari fragile în centrul tortului. Aranjați bucăți fragile mai mici în marginea lată de 1 inch în jurul marginii superioare a tortului. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista