Tortul cu strat de pralină de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 51 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Pralină De Ciocolată, Tort Cu Strat De Pralină De Ciocolată, și Tort Cu Strat De Ciocolată-Pralină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Într-o cratiță, combinați untul sau margarina, 1/4 c frișcă și zahăr brun. Gatiti la foc mic pana cand untul este doar topit, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă în două tigăi rotunde de tort de 8 sau 9 inci.
3
Se presară uniform cu pecanele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle la viteză mică până când sunt umezite. Bateți 2 minute la cea mai mare viteză. Puneți cu grijă aluatul peste amestecul de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 35 până la 45 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins în centru. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din tigăi și răciți complet.
7
Într-un castron mic, bateți cele 1 3/4 căni de frișcă până se formează vârfuri moi. Amestecați în zahărul cofetarilor și extractul de vanilie. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Budincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru a asambla tortul, așezați un strat pe o farfurie de servire, cu pralina în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
9
Se întinde cu jumătate din frisca. Sus cu al doilea strat. Înghețați cu frisca rămasă.. A se păstra la frigider.