Tort Cu Strat De Ombre Violet

Tort Cu Strat De Ombre Violet
Purple Ombre Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, amestec de prăjituri, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ombre Violet, Tort Violet Ombre, și Tort Ombre Cu Mandarină.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează cu generozitate patru tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutii. Împărțiți aluatul în mod egal între 4 boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați culoarea alimentelor pentru a face 4 nuanțe diferite de aceeași culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
4
Se toarnă aluatul în tigăi.
5
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul și apa până la fierbere. Gatiti la 245 F pe termometru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Între timp, într-un castron mare, bateți albușurile de ouă, crema de tartru și sarea cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Reduceți viteza la minim; turnați încet siropul de zahăr în albușuri. Măriți viteza la mare; bateți aproximativ 7 minute sau până când părțile laterale ale bolului sunt reci la atingere. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți 1 lingură glazură pe placa de tort pentru a acționa ca lipici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Așezați 1 strat de tort pe farfurie.
11
Se întinde cu un strat subțire de glazură. Repetați pentru a utiliza toate straturile. Frost tort complet cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista