Tort Cu Strat De Ombre Violet
Purple Ombre Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, amestec de prăjituri, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ombre Violet, Tort Violet Ombre, și Tort Ombre Cu Mandarină.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează cu generozitate patru tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutii. Împărțiți aluatul în mod egal între 4 boluri.
Adăugați culoarea alimentelor pentru a face 4 nuanțe diferite de aceeași culoare.
Se toarnă aluatul în tigăi.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul și apa până la fierbere. Gatiti la 245 F pe termometru bomboane.
Între timp, într-un castron mare, bateți albușurile de ouă, crema de tartru și sarea cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri.
Reduceți viteza la minim; turnați încet siropul de zahăr în albușuri. Măriți viteza la mare; bateți aproximativ 7 minute sau până când părțile laterale ale bolului sunt reci la atingere. Bate în vanilie.
Întindeți 1 lingură glazură pe placa de tort pentru a acționa ca lipici.
Așezați 1 strat de tort pe farfurie.
Se întinde cu un strat subțire de glazură. Repetați pentru a utiliza toate straturile. Frost tort complet cu glazura rămasă.