Tort Cu Strat De Nucă De Cocos-Piersică

Tort Cu Strat De Nucă De Cocos-Piersică
Tortul cu strat de nucă de cocos-piersică ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 731 calorii. Un amestec de zahăr, praf de copt, cremă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Piersici, Tort Cu Strat De Mure De Piersici, și Tort Cu Strat De Piersici Înmuiat Amaretto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți zeama și smântâna într-un castron mic. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Bateți treptat în zahăr. Bateți în cremă de nucă de cocos, gălbenușuri de ou și vanilie. Bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri, alternând cu amestecul de zară în 2 adaosuri. Bateți albușurile într-un alt castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
4
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
5
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe raft; se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți nuca de cocos în fulgi pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până se prăjește ușor, amestecând o dată, aproximativ 14 minute. Mișto. (Prăjiturile și nuca de cocos pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți separat cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
1
Se amestecă conservele într-o cratiță mică la foc mediu-mic până se topesc. Se răcește ușor. Aruncați piersicile, zahărul și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ConservăConservă
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați conserve și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
1
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare până se formează vârfuri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți umplutura de piersici a sucurilor în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
3
Tăiați prăjiturile orizontal în jumătate.
4
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe platou. Se acoperă cu 1/3 de umplutură de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
5
Întindeți 1 cană glazură peste umplutură. Repetați stratificarea de încă 2 ori, apoi acoperiți cu stratul final de tort, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă. Acoperiți tortul complet cu nucă de cocos prăjită. Refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 1 zi. Evantai felii de piersici deasupra centrului tortului înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
7
* Crema de nucă de cocos este disponibilă în secțiunea de băuturi alcoolice din majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
LichiorLichior
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista