Tort Cu Strat De Nucă De Cocos Fără Gluten

Tort Cu Strat De Nucă De Cocos Fără Gluten
Tortul cu strat de nucă de cocos fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 648 calorii, 11g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,57 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, ouă, ROM auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu trei straturi (crud, fără Gluten, Vegan, fără soia, cu conținut scăzut de zahăr), Tort Foarte Strat De Afine – Fără Gluten, și Tort Cu Strat De Vanilie Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți glazură
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
2
Se răcește vasul mixerului standului și se amestecă atașamentul sau bolul mare de metal și bătătoarele timp de cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
3
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți 1 cană smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați ciocolata albă într-un castron mediu rezistent la căldură, turnați smântână fierbinte și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți în rom și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se lasă să se răcească la temperatura camerei până se îngroașă ușor, aproximativ 1 oră.
7
În bolul răcit al mixerului electric prevăzut cu accesoriu pentru tel, bateți restul de 2 căni de cremă la viteză moderat mare până când telul lasă urme, dar crema nu ține destul de mult vârfuri moi, 6 până la 8 minute. Opriți mixerul, apoi adăugați amestecul de ciocolată albă și bateți până când încep să se formeze vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. (Nu exagerați, altfel crema se va coagula.) La frigider până la ferm, aproximativ 3 ore. (Glazura poate fi făcută înainte și refrigerată, acoperită, până la 8 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
GlazuraGlazura
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
8
În timp ce glazura se răcește, faceți tort
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
9
Preîncălziți cuptorul la 177°.căptușiți fundul tăvilor de tort cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
10
Într-un castron mare, amestecați împreună făinurile de migdale și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
În bolul mixerului electric prevăzut cu accesoriu pentru tel, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până la galben pal și pufos, 2 până la 3 minute. Reduceți viteza la moderat scăzută și bateți în rom și toate, cu excepția a 1 lingură de zahăr de cofetărie. Răsturnați bolul, apoi creșteți viteza la mare și bateți până la palid și gros, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat amestecul de făină de migdale și nucă de cocos, răzuind vasul și împăturind ultima făină cu mâna. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
12
Într-un castron curat și uscat al mixerului electric prevăzut cu accesoriu pentru tel, bateți albușurile cu viteză moderată până când sunt foarte spumoase, aproximativ 1 minut. Bateți în cremă de tartru, sare și restul de 1 lingură de zahăr de cofetărie. Creșteți viteza la moderat mare și bateți până când albii dețin vârfuri rigide, aproximativ 2 minute. Îndoiți 1 cană de albușuri bătute în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați ușor în albușurile rămase. Împărțiți aluatul între tigăi, netezind blaturile și coaceți până când straturile sunt maronii aurii și scobitoarea introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute. Inversați tigăile pe rafturi de sârmă și răciți complet, cel puțin 1 oră. Rulați cuțitul în jurul straturilor de tort pentru a slăbi, răsturnați pe raft și îndepărtați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
13
Asamblați tortul
14
Strat tort, folosind 1 cană glazură între fiecare strat, apoi îngheț de sus și părți cu glazură rămasă. Apăsați fulgi de nucă de cocos pe glazură. Se dă la frigider până când glazura este fermă, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
GlazuraGlazura
1
Pentru a menține farfuria curată în timp ce înghețați tortul, puneți 4 benzi (lățime de 3 inci) de hârtie pergament sub marginea tortului. Trageți pergamentul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista