Tortul cu strat de nucă de cocos fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 648 calorii, 11g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,57 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, ouă, ROM auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu trei straturi (crud, fără Gluten, Vegan, fără soia, cu conținut scăzut de zahăr), Tort Foarte Strat De Afine – Fără Gluten, și Tort Cu Strat De Vanilie Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți glazură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
2
Se răcește vasul mixerului standului și se amestecă atașamentul sau bolul mare de metal și bătătoarele timp de cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
3
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți 1 cană smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Transferați ciocolata albă într-un castron mediu rezistent la căldură, turnați smântână fierbinte și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Bateți în rom și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se lasă să se răcească la temperatura camerei până se îngroașă ușor, aproximativ 1 oră.
7
În bolul răcit al mixerului electric prevăzut cu accesoriu pentru tel, bateți restul de 2 căni de cremă la viteză moderat mare până când telul lasă urme, dar crema nu ține destul de mult vârfuri moi, 6 până la 8 minute. Opriți mixerul, apoi adăugați amestecul de ciocolată albă și bateți până când încep să se formeze vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. (Nu exagerați, altfel crema se va coagula.) La frigider până la ferm, aproximativ 3 ore. (Glazura poate fi făcută înainte și refrigerată, acoperită, până la 8 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Glazura
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
8
În timp ce glazura se răcește, faceți tort
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
9
Preîncălziți cuptorul la 177°.căptușiți fundul tăvilor de tort cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
10
Într-un castron mare, amestecați împreună făinurile de migdale și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
În bolul mixerului electric prevăzut cu accesoriu pentru tel, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până la galben pal și pufos, 2 până la 3 minute. Reduceți viteza la moderat scăzută și bateți în rom și toate, cu excepția a 1 lingură de zahăr de cofetărie. Răsturnați bolul, apoi creșteți viteza la mare și bateți până la palid și gros, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat amestecul de făină de migdale și nucă de cocos, răzuind vasul și împăturind ultima făină cu mâna. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Nucă De Cocos
Gălbenuș De Ou
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
12
Într-un castron curat și uscat al mixerului electric prevăzut cu accesoriu pentru tel, bateți albușurile cu viteză moderată până când sunt foarte spumoase, aproximativ 1 minut. Bateți în cremă de tartru, sare și restul de 1 lingură de zahăr de cofetărie. Creșteți viteza la moderat mare și bateți până când albii dețin vârfuri rigide, aproximativ 2 minute. Îndoiți 1 cană de albușuri bătute în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați ușor în albușurile rămase. Împărțiți aluatul între tigăi, netezind blaturile și coaceți până când straturile sunt maronii aurii și scobitoarea introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute. Inversați tigăile pe rafturi de sârmă și răciți complet, cel puțin 1 oră. Rulați cuțitul în jurul straturilor de tort pentru a slăbi, răsturnați pe raft și îndepărtați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Zahăr
Sare
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Scobitori
Cuptor
Cuțit
Bateti
Bol
13
Asamblați tortul
14
Strat tort, folosind 1 cană glazură între fiecare strat, apoi îngheț de sus și părți cu glazură rămasă. Apăsați fulgi de nucă de cocos pe glazură. Se dă la frigider până când glazura este fermă, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Glazura
1
Pentru a menține farfuria curată în timp ce înghețați tortul, puneți 4 benzi (lățime de 3 inci) de hârtie pergament sub marginea tortului. Trageți pergamentul chiar înainte de servire.