Tort cu strat de nucă de cocos
Tort cu strat de cocos este un desert care servește 16. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 de calorii , 5 g de proteine și 20 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, nuci pecan, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Prajitura clasică cu strat de nucă de cocos , Prajitura cu strat de ciocolată cu Ganache și Prajitura cu strat de lemon curd .
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zahărul până devine ușor și pufos.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți bine. Se amestecă vanilia.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se adauga in amestecul smantana alternativ cu zara, batand bine dupa fiecare adaugare.
Adăugați nucă de cocos și nuci pecan. Intr-un castron mic si cu batatoare curate, bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri tari; se pliază ușor în aluat.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 325° timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazura, bate crema de branza, zaharul, untul si vanilia intr-un castron mare pana devine omogen si cremos.
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii.
Se presara cu nuca de cocos; se ornează cu nuci pecan. A se păstra la frigider.