Tort Cu Strat De Căpșuni-Var
Strawberry-Lime Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 491 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica amestec tort, frișcă, căpșuni, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Scratch Strawberry Layer Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Tort cu strat de căpșuni cu glazură de căpșuni malț, și Tort Cu Strat De Var De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați cu generozitate două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie-cu excepția amestecării cojii de var în aluat.
Se toarnă aluatul în tigăi.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci.
Rezervați 3 căpșuni întregi pentru garnitură.
Tăiați căpșunile rămase în felii subțiri. Tăiați mărunt suficient din căpșunile feliate până la 1/2 cană.
Într-un castron mediu, bateți untul cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde pentru a se înmuia, apoi bateți la viteză mare până devine pufos.
Adăugați căpșuni tocate și zahăr pudră; bateți cu viteză mică până când zahărul a fost încorporat. Creșteți viteza la mediu; bateți până când glazura este pufoasă. Împărțiți glazura în sferturi.
Cu un cuțit lung și ascuțit, împărțiți fiecare strat de tort răcit orizontal în jumătate.
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu o pătrime din glazură; deasupra cu jumătate din căpșunile feliate.
Adăugați al doilea strat, tăiați partea în jos.
Răspândiți cu o pătrime din glazură.
Adăugați al treilea strat, tăiați partea în sus.
Se întinde cu o pătrime din glazură; deasupra cu căpșunile feliate rămase.
Adăugați stratul de tort rămas, tăiat cu fața în jos. Înghețați blatul tortului cu glazura rămasă.
În castron mediu, bateți frisca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Partea Frost de tort cu frisca. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Garnisiți blatul tortului cu căpșuni întregi chiar înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.