Tort Cu Strat De Căpșuni-Var

Tort Cu Strat De Căpșuni-Var
Strawberry-Lime Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 491 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica amestec tort, frișcă, căpșuni, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Scratch Strawberry Layer Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Tort cu strat de căpșuni cu glazură de căpșuni malț, și Tort Cu Strat De Var De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați cu generozitate două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie-cu excepția amestecării cojii de var în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
3
Se toarnă aluatul în tigăi.
4
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Rezervați 3 căpșuni întregi pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
6
Tăiați căpșunile rămase în felii subțiri. Tăiați mărunt suficient din căpșunile feliate până la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
7
Într-un castron mediu, bateți untul cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde pentru a se înmuia, apoi bateți la viteză mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Adăugați căpșuni tocate și zahăr pudră; bateți cu viteză mică până când zahărul a fost încorporat. Creșteți viteza la mediu; bateți până când glazura este pufoasă. Împărțiți glazura în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
ZahărZahăr
9
Cu un cuțit lung și ascuțit, împărțiți fiecare strat de tort răcit orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire.
11
Se întinde cu o pătrime din glazură; deasupra cu jumătate din căpșunile feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
12
Adăugați al doilea strat, tăiați partea în jos.
13
Răspândiți cu o pătrime din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
14
Adăugați al treilea strat, tăiați partea în sus.
15
Se întinde cu o pătrime din glazură; deasupra cu căpșunile feliate rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Adăugați stratul de tort rămas, tăiat cu fața în jos. Înghețați blatul tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
17
În castron mediu, bateți frisca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Partea Frost de tort cu frisca. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
18
Garnisiți blatul tortului cu căpșuni întregi chiar înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista