Tort cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă

Tort cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1151 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, suc de lămâie, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză, Tort cu strat de condimente din zară cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Tort cu strat de mere-condimente cu glazură de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°. tigaie cu unt și făină, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cernem împreună făina de tort, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Făină De TortFăină De Tort
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți împreună untul (1 1/2 bețișoare) și zahărul brun într-un alt bol cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați un mixer cu suport) la viteză medie-mare până la palid și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți în ouă câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și smântâna alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este doar neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă în nuci pecan până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Lingurați aluatul uniform în tigăi, netezind blaturile, apoi rapiți o dată sau de două ori pentru a expulza orice bule de aer.
6
Coaceți până la auriu pal și o culegere de lemn introdusă în centrul prăjiturilor iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește 10 minute în tigăi pe rafturi. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigăilor, apoi inversați rafturile peste Tigăi și reintroduceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Bateți împreună crema de brânză, untul și coaja într-un castron cu bătăi curate la viteză medie-mare până la pufos, 1 până la 2 minute. Cerneti zaharul cofetarilor si amestecati cu o lingura de lemn pana se combina, apoi adaugati suc de lamaie si bateti la viteza medie-mare pana cand glazura este neteda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Înjumătățiți fiecare strat de tort orizontal cu un cuțit lung zimțat folosind o mișcare ușoară de tăiere. Puneți 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe un suport pentru tort sau o farfurie mare și întindeți cu aproximativ 3/4 cană glazură. Stivați straturile de tort rămase, răspândind aproximativ 3/4 cană glazură pe fiecare strat și terminând cu stratul superior de tort tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Întindeți partea superioară și laterală a tortului cu glazura rămasă (aproximativ 3 1/2 căni) și acoperiți partea tortului cu nuci pecan (1 1/3 căni), apăsând ușor pentru a le ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Notele bucătarilor: straturile de tort (nu despicate) pot fi păstrate, învelite individual în folie de plastic și plasate în pungi mari de plastic sigilate, refrigerate 1 zi sau congelate 1 săptămână. Dacă este înghețat, dezghețați în pungi la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei, apoi amestecați până se omogenizează înainte de utilizare. Tortul poate fi asamblat și înghețat cu 8 ore înainte, apoi păstrat, acoperit lejer cu folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet6511 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tort (nu se ridică singură)făină de tort (nu se ridică singură)8871 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcofetari zahăr (dintr-un pachet de 1 kilogram)cofetari zahăr (dintr-un pachet de 1 kilogram)6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachete crema de branza, dedurizatăpachete crema de branza, dedurizată3mariouă la temperatura camerei 30 de minuteouă la temperatura camerei 30 de minute1Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol12 lingurițe de pudră de usturoiscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate1Oreos dublu umplutghimbir măcinatghimbir măcinat12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de lămâie proaspătă rasă fincoaja de lămâie proaspătă rasă fin3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschis ambalatzahăr brun deschis ambalat1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4 cană de nuci pecan, prăjite, răcite și tocate mărunt3/4 cană de nuci pecan, prăjite, răcite și tocate mărunt1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 căni de nuci pecan, prăjite, răcite și tocate mărunt1/3 căni de nuci pecan, prăjite, răcite și tocate mărunt1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 bastoane unt nesărat, înmuiat1/2 bastoane unt nesărat, înmuiat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 batoane unt nesărat, tăiat în bucăți de 1 inch și înmuiat, plus suplimentar pentru tigăile cu unt1/2 batoane unt nesărat, tăiat în bucăți de 1 inch și înmuiat, plus suplimentar pentru tigăile cu unt2Bucăți de caramele Heath Barextract de vanilie purăextract de vanilie pură
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista