Tort cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă

Tort cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1151 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, suc de lămâie, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză, Tort cu strat de condimente din zară cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Tort cu strat de mere-condimente cu glazură de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°. tigaie cu unt și făină, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Cernem împreună făina de tort, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Făină De TortFăină De Tort
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți împreună untul (1 1/2 bețișoare) și zahărul brun într-un alt bol cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați un mixer cu suport) la viteză medie-mare până la palid și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți în ouă câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și smântâna alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este doar neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se amestecă în nuci pecan până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Lingurați aluatul uniform în tigăi, netezind blaturile, apoi rapiți o dată sau de două ori pentru a expulza orice bule de aer.
6
Coaceți până la auriu pal și o culegere de lemn introdusă în centrul prăjiturilor iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește 10 minute în tigăi pe rafturi. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigăilor, apoi inversați rafturile peste Tigăi și reintroduceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Bateți împreună crema de brânză, untul și coaja într-un castron cu bătăi curate la viteză medie-mare până la pufos, 1 până la 2 minute. Cerneti zaharul cofetarilor si amestecati cu o lingura de lemn pana se combina, apoi adaugati suc de lamaie si bateti la viteza medie-mare pana cand glazura este neteda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Înjumătățiți fiecare strat de tort orizontal cu un cuțit lung zimțat folosind o mișcare ușoară de tăiere. Puneți 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe un suport pentru tort sau o farfurie mare și întindeți cu aproximativ 3/4 cană glazură. Stivați straturile de tort rămase, răspândind aproximativ 3/4 cană glazură pe fiecare strat și terminând cu stratul superior de tort tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Întindeți partea superioară și laterală a tortului cu glazura rămasă (aproximativ 3 1/2 căni) și acoperiți partea tortului cu nuci pecan (1 1/3 căni), apăsând ușor pentru a le ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Notele bucătarilor: straturile de tort (nu despicate) pot fi păstrate, învelite individual în folie de plastic și plasate în pungi mari de plastic sigilate, refrigerate 1 zi sau congelate 1 săptămână. Dacă este înghețat, dezghețați în pungi la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei, apoi amestecați până se omogenizează înainte de utilizare. Tortul poate fi asamblat și înghețat cu 8 ore înainte, apoi păstrat, acoperit lejer cu folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista