Tort cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă
Tortul cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 970 calorii, 12g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de extract de vanillan, suc de lămâie, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Încercați Tort cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă, Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză, și Tort cu strat de condimente din zară cu glazură de brânză cremă de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de unt și făină, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cernem împreună făina de tort, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Făină De Tort
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți împreună untul (1 1/2 bețișoare) și zahărul brun într-un alt bol cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați un mixer cu suport) la viteză medie-mare până la palid și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți în ouă câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și smântâna alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este doar neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă în nuci pecan până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Lingurați aluatul uniform în tigăi, netezind blaturile, apoi rapiți o dată sau de două ori pentru a expulza orice bule de aer.
6
Coaceți până la auriu pal și o culegere de lemn introdusă în centrul prăjiturilor iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește 10 minute în tigăi pe rafturi. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigăilor, apoi inversați rafturile peste Tigăi și reintroduceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Bateți împreună crema de brânză, untul și coaja într-un castron cu bătăi curate la viteză medie-mare până la pufos, 1 până la 2 minute. Cerneti zaharul cofetarilor si amestecati cu o lingura de lemn pana se combina, apoi adaugati suc de lamaie si bateti la viteza medie-mare pana cand glazura este neteda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu Bomboane
Pentru Ungerea Insertului
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Înjumătățiți fiecare strat de tort orizontal cu un cuțit lung zimțat folosind o mișcare ușoară de tăiere. Puneți 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe un suport pentru tort sau o farfurie mare și întindeți cu aproximativ 3/4 cană glazură. Stivați straturile de tort rămase, răspândind aproximativ 3/4 cană glazură pe fiecare strat și terminând cu stratul superior de tort tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
2
Întindeți partea superioară și laterală a tortului cu glazura rămasă (aproximativ 3 1/2 căni) și acoperiți partea tortului cu nuci pecan (1 1/3 căni), apăsând ușor pentru a le ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativ
1
* Straturile de tort (nu despicate) pot fi păstrate, învelite individual în folie de plastic și plasate în pungi mari de plastic sigilate, refrigerate 1 zi sau congelate 1 săptămână. Dacă este înghețat, dezghețați în pungi la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.* Glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei, apoi amestecați până se omogenizează înainte de utilizare.* Tortul poate fi asamblat și înghețat cu 8 ore înainte, apoi păstrat, acoperit lejer cu folie de plastic, la temperatura camerei.