Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză

Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză
Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 549 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Un amestec de zahăr pudră, ulei vegetal, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă, Tort cu strat de condimente din zară cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Cupcakes cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt și făină două tigăi de tort de 9 inci cu laturi înalte de 1 1/2 inci, eliminând orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți primele 9 ingrediente într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți dovleacul, zahărul și uleiul într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând pentru a încorpora între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se amestecă în coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
5
Adăugați amestecul de făină; bate la viteză mică doar pentru a amesteca. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 33 de minute. Se răcește în tigăi 10 minute. Inversați pe raft, apoi întoarceți partea superioară în sus și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Presărați 1/2 cană de zahăr pudră peste fundul tigaiei mici antiaderente. Gatiti la foc mediu pana se topeste zaharul (nu amestecati). Continuați să gătiți până când zahărul devine chihlimbar adânc, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute. Se amestecă cu grijă 1/2 cană smântână, vanilie și sare (amestecul va bule puternic). Se amestecă până se dizolvă bucățile de caramel. Se amestecă restul de 1 lingură de cremă. Tulpina în castron mic. Se răcește caramelul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Caramel BițiCaramel Biți
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Cerneti zaharul pudra ramas intr-un bol mediu. Folosind mixer electric, bate crema de brânză și unt într-un castron mare. Bateți treptat în zahăr pudră. Bateți în caramel răcit. Acoperiți și răciți glazura până când este suficient de fermă pentru a se răspândi, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați vârfurile rotunjite din prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
4
Așezați 1 strat de tort pe placa de tort, tăiat cu fața în sus.
5
Întindeți 3/4 cană glazură peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați al doilea strat de tort, tăiat cu fața în jos, deasupra glazurii. Acoperiți partea superioară și laturile tortului cu glazura rămasă, creând o suprafață netedă. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți cu cupolă de tort sau castron mare și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de servire.
8
Presărați coaja de portocală confiată deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
9
Tăiați în pene și serviți.
10
Disponibil sezonier la majoritatea supermarketurilor și pe tot parcursul anului la magazinele de produse alimentare specializate și de la chefshop.com.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista