Tort Cu Strat De Cireșe Din Pădurea Neagră

Tort Cu Strat De Cireșe Din Pădurea Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de cireșe din Pădurea Neagră. Această rețetă servește 12. O porție conține 596 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, extract de vanillan, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, și tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tortul cu ciocolată: unt și făină 2 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort și preîncălziți cuptorul la 177°. Cerneti impreuna cacao si faina intr-un bol; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Folosind un mixer electric, amestecați ouăle și zahărul. Puneți vasul peste o cratiță cu un centimetru de apă abia fierbinte și bateți constant până când ouăle sunt calde la atingere, aproximativ 2 minute. Întoarceți vasul în mixer și bateți la viteză medie-mare până când ouăle se cvadruplează în volum, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți vanilia și sarea în amestecul de ouă la viteză medie. Cerneti o treime din amestecul de cacao rezervat deasupra; pliați până se încorporează. Repetați încă de două ori cu amestecul de cacao rămas. Îndoiți untul topit în două părți. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SareSare
OuăOuă
4
Răzuiți ușor aluatul în tigăile pregătite și coaceți până când un tester de tort iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați straturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute; întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci complet.
6
Umplutura de cireșe dulci: rezervați 1/4 cană suc de cireșe din cireșe, așezând 2 linguri. în fiecare din cele 2 căni mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
CireșeCireșe
7
Puneți cireșele și sucul rămas într-o cratiță mică; se amestecă 7 linguri. zahăr, amidon de porumb și sare. Se aduce la fierbere, amestecând; apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând, până când amestecul este gros, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se amestecă restul de 2 linguri. zahăr în 1 porție de suc de cireșe rezervat și pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
ZahărZahăr
1
Combinați ciocolata și 1/4 cană smântână grea într-un castron mic. Cuptor cu microunde la putere medie timp de 2 minute. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Transferați amestecul într-un castron mare de metal și amestecați în restul de 1 cană smântână și rezervați 2 linguri. suc de cireșe. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor la ganache de cireșe refrigerate. Bateți cu un mixer electric până când este pufos și suficient de gros pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Glazura cu frișcă: într-un castron mare, răcit, din metal, bateți smântâna, zahărul și vanilia cu un mixer electric până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Ansamblul tortului: folosind un cuțit zimțat, împărțiți fiecare strat de tort în jumătate pentru a face 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
6
Așezați 1 strat pe un platou.
7
Întindeți deasupra jumătate de umplutură de cireșe dulci; acoperiți cu un al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Stropiți deasupra jumătate din amestecul de suc de cireșe rezervat și apoi acoperiți cu jumătate de ganache de cireșe. Repetați stratificarea cu tort, umplutură de cireșe, tort, suc de cireșe și ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
CireșeCireșe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista