Tortul cu strat de ciocolată cu smântână ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 651 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,27 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cafeaua, smântâna, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Smântână, Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână, și Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină sau frecați cu scurtare și praf cu pudră de cacao.Cerneti (de fapt nu am cernut) faina de tort, bicarbonatul de sodiu si sarea in vasul unui mixer de stand si amestecati bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Hârtie De Orez
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați untul înmuiat în amestecul de făină și amestecați la viteză mică cu paleta până când untul acoperă făina. Opriți-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați zahărul brun, ciocolata topită răcită, smântâna, vanilia și *jumătate* din apă. Continuați să amestecați la viteză mică până când se amestecă bine, răzuind părțile laterale ale bolului. Apoi bateți cu viteză medie timp de aproximativ un minute.To ouăle în castron separat, se adaugă restul de jumatate de cana de apa (sau cafea) și bate cu o furculita sau tel. Cu mixerul la foc mic, turnați treptat amestecul de ou / apă în aluat. Continuați să rulați mixerul timp de aproximativ 3 minute la viteză medie, răzuind părțile laterale până obțineți un aluat neted și catifelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă aluatul în tigăile de tort pregătite și se coace pe raftul central la 350 de grade F timp de aproximativ 35 de minute sau până când se face testul de prăjituri. Dacă tigăile sunt negre, poate doriți să utilizați 325 F timp de 40 de minute.Glazură de smântână
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Reduceți căldura la minim și adăugați ciocolată. Se amestecă la foc mic sau la foc rezidual până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scoateți din aragaz și lăsați să se răcească ușor (aproximativ 10 minute). Se amestecă smântâna în ciocolată.Cerneti jumatate din zaharul pudra in vasul unui mixer cu suport prevazut cu accesoriu pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați amestecul de ciocolată și amestecați până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
8
Adăugați restul de zahăr pudră și bateți amestecul până se omogenizează, adăugând apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm