Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Smântână
Tortul cu strat de ciocolată cu smântână ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 651 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,27 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cafeaua, smântâna, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Smântână, Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână, și Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină sau frecați cu scurtare și praf cu pudră de cacao.Cerneti (de fapt nu am cernut) faina de tort, bicarbonatul de sodiu si sarea in vasul unui mixer de stand si amestecati bine.
Adăugați untul înmuiat în amestecul de făină și amestecați la viteză mică cu paleta până când untul acoperă făina. Opriți-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Adăugați zahărul brun, ciocolata topită răcită, smântâna, vanilia și *jumătate* din apă. Continuați să amestecați la viteză mică până când se amestecă bine, răzuind părțile laterale ale bolului. Apoi bateți cu viteză medie timp de aproximativ un minute.To ouăle în castron separat, se adaugă restul de jumatate de cana de apa (sau cafea) și bate cu o furculita sau tel. Cu mixerul la foc mic, turnați treptat amestecul de ou / apă în aluat. Continuați să rulați mixerul timp de aproximativ 3 minute la viteză medie, răzuind părțile laterale până obțineți un aluat neted și catifelat.
Se toarnă aluatul în tigăile de tort pregătite și se coace pe raftul central la 350 de grade F timp de aproximativ 35 de minute sau până când se face testul de prăjituri. Dacă tigăile sunt negre, poate doriți să utilizați 325 F timp de 40 de minute.Glazură de smântână
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Reduceți căldura la minim și adăugați ciocolată. Se amestecă la foc mic sau la foc rezidual până se topește ciocolata.
Scoateți din aragaz și lăsați să se răcească ușor (aproximativ 10 minute). Se amestecă smântâna în ciocolată.Cerneti jumatate din zaharul pudra in vasul unui mixer cu suport prevazut cu accesoriu pentru tel.
Adăugați amestecul de ciocolată și amestecați până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Adăugați restul de zahăr pudră și bateți amestecul până se omogenizează, adăugând apă după cum este necesar.