Tort Cu Strat De Ceai Verde

Tort Cu Strat De Ceai Verde
Tortul cu strat de ceai verde necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 436 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, zahărul, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ceai Verde, Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, și Tort cu strat de catifea verde de Ziua Sfântului Patrick.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 2 - 9 inci. Cerneti impreuna faina universala, faina de tort, bicarbonatul de sodiu, sarea si pudra de ceai verde; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
MatchaMatcha
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți împreună zahărul, uleiul și ouăle până se omogenizează. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de vanilie. Bateți amestecul de făină alternativ cu iaurtul, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește pe grătar timp de 30 de minute înainte de a ieși din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Pentru a face glazura de ceai verde: Cerneti impreuna zaharul cofetarilor si pudra de ceai verde. Într-un castron mediu, combinați amestecul de ceai cu unt, cremă de brânză, vanilie și lapte. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MatchaMatcha
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceai VerdeCeai Verde
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Pentru a asambla prăjiturile: când prăjiturile sunt complet răcite, puneți un strat pe o farfurie plată de servire.
7
Întindeți un strat subțire de glazură peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Așezați celălalt strat de tort deasupra și întindeți glazura pentru a acoperi partea superioară și părțile laterale ale tortului. Praf cu pulbere de ceai verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatchaMatcha
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Se servește rece sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista