Tort cu strat de burete de isop și trandafir

Tort cu strat de burete de isop și trandafir
Această rețetă face 6 porții cu 561 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 11 fani. Un amestec de praf de copt, apă, sare de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strat subțire de burete pentru Cheesecake-ul lui Junior, Amestec De Nuntă Regală De Burete Alb Earl Grey Și Trandafir Victoria, și pentru gem de isop de piersici și anason pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă apă clocotită peste frunzele de isop într-un castron mic și se înmoaie timp de trei minute. Se strecoară prin strecurătoare cu plasă fină în 1 cană de lichid măsurați apa rece pentru a reveni la șase linguri în total (1/4 cană plus două linguri). Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți împreună gălbenușurile de ou și zahărul în mixerul standului sau cu mâna într-un castron mediu până când galben deschis și PAL și amestecul cade în panglici de la tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați apă de isop răcită și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă până se combină-nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Într-un castron curat cu un tel nou (curățați cu grijă mixerul de stand și atașamentul de batere dacă utilizați) bateți albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Albii ar trebui să fie uscați, dar să aibă totuși o strălucire pentru ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Amestecați aproximativ un sfert din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri pentru a-l ușura, apoi adăugați albușurile rămase în trei sau patru adaosuri, împăturind ușor cu spatula de cauciuc. Tapetați fundul tăvii cu hârtie pergament și turnați aluatul. Ar trebui să ajungă chiar sub buză (excesul de aluat poate fi copt în ramekin mic separat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți până când Blatul Se simte ferm și elastic când este apăsat cu degetul, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Glisați cuțitul în jurul marginilor tigaiei și îndepărtați tortul pe un suport de răcire. Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se taie în treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Lăsați feliile să se răcească complet, apoi întindeți gemul de trandafiri uniform pe un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
GemGem
11
Adăugați stratul de mijloc. Bateți smântâna grea până formează vârfuri rigide, apoi întindeți-o pe stratul mijlociu și acoperiți-o cu vârful. Tăiați laturile pentru a forma dreptunghi îngrijit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
12
Se servește imediat sau se răcește peste noapte acoperit cu folie de plastic pentru a spori aroma de isop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista