Tort cu strat de burete de isop și trandafir

Tort cu strat de burete de isop și trandafir
Această rețetă face 6 porții cu 561 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 11 fani. Un amestec de praf de copt, apă, sare de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strat subțire de burete pentru Cheesecake-ul lui Junior, Amestec De Nuntă Regală De Burete Alb Earl Grey Și Trandafir Victoria, și pentru gem de isop de piersici și anason pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă apă clocotită peste frunzele de isop într-un castron mic și se înmoaie timp de trei minute. Se strecoară prin strecurătoare cu plasă fină în 1 cană de lichid măsurați apa rece pentru a reveni la șase linguri în total (1/4 cană plus două linguri). Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți împreună gălbenușurile de ou și zahărul în mixerul standului sau cu mâna într-un castron mediu până când galben deschis și PAL și amestecul cade în panglici de la tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați apă de isop răcită și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă până se combină-nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Într-un castron curat cu un tel nou (curățați cu grijă mixerul de stand și atașamentul de batere dacă utilizați) bateți albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Albii ar trebui să fie uscați, dar să aibă totuși o strălucire pentru ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Amestecați aproximativ un sfert din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri pentru a-l ușura, apoi adăugați albușurile rămase în trei sau patru adaosuri, împăturind ușor cu spatula de cauciuc. Tapetați fundul tăvii cu hârtie pergament și turnați aluatul. Ar trebui să ajungă chiar sub buză (excesul de aluat poate fi copt în ramekin mic separat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți până când Blatul Se simte ferm și elastic când este apăsat cu degetul, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Glisați cuțitul în jurul marginilor tigaiei și îndepărtați tortul pe un suport de răcire. Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se taie în treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați feliile să se răcească complet, apoi întindeți gemul de trandafiri uniform pe un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
11
Adăugați stratul de mijloc. Bateți smântâna grea până formează vârfuri rigide, apoi întindeți-o pe stratul mijlociu și acoperiți-o cu vârful. Tăiați laturile pentru a forma dreptunghi îngrijit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
12
Se servește imediat sau se răcește peste noapte acoperit cu folie de plastic pentru a spori aroma de isop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista