Tort cu strat de burete de isop și trandafir
Această rețetă face 6 porții cu 561 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 11 fani. Un amestec de praf de copt, apă, sare de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strat subțire de burete pentru Cheesecake-ul lui Junior, Amestec De Nuntă Regală De Burete Alb Earl Grey Și Trandafir Victoria, și pentru gem de isop de piersici și anason pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Se toarnă apă clocotită peste frunzele de isop într-un castron mic și se înmoaie timp de trei minute. Se strecoară prin strecurătoare cu plasă fină în 1 cană de lichid măsurați apa rece pentru a reveni la șase linguri în total (1/4 cană plus două linguri). Se lasă deoparte să se răcească.
Bateți împreună gălbenușurile de ou și zahărul în mixerul standului sau cu mâna într-un castron mediu până când galben deschis și PAL și amestecul cade în panglici de la tel.
Adăugați apă de isop răcită și amestecați pentru a combina.
Adăugați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă până se combină-nu se amestecă prea mult.
Într-un castron curat cu un tel nou (curățați cu grijă mixerul de stand și atașamentul de batere dacă utilizați) bateți albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Albii ar trebui să fie uscați, dar să aibă totuși o strălucire pentru ei.
Amestecați aproximativ un sfert din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri pentru a-l ușura, apoi adăugați albușurile rămase în trei sau patru adaosuri, împăturind ușor cu spatula de cauciuc. Tapetați fundul tăvii cu hârtie pergament și turnați aluatul. Ar trebui să ajungă chiar sub buză (excesul de aluat poate fi copt în ramekin mic separat).
Coaceți până când Blatul Se simte ferm și elastic când este apăsat cu degetul, aproximativ 30 de minute.
Glisați cuțitul în jurul marginilor tigaiei și îndepărtați tortul pe un suport de răcire. Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se taie în treimi.
Lăsați feliile să se răcească complet, apoi întindeți gemul de trandafiri uniform pe un singur strat.
Adăugați stratul de mijloc. Bateți smântâna grea până formează vârfuri rigide, apoi întindeți-o pe stratul mijlociu și acoperiți-o cu vârful. Tăiați laturile pentru a forma dreptunghi îngrijit, dacă doriți.
Se servește imediat sau se răcește peste noapte acoperit cu folie de plastic pentru a spori aroma de isop.