Tort cu strat de bezea, ciocolată și cremă Kirsch

Tort cu strat de bezea, ciocolată și cremă Kirsch
Nevoie de o desert fără gluten? Tortul cu strat de bezea, ciocolată și cremă Kirsch ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 538 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de zahăr granulat, smântână grea, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Shortcakes de cireșe-ciocolată cu frișcă Kirsch, Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie, și Tort De Înghețată De Ciocolată Mexicană Cu Bezea Portocalie.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ulei 2 foi mari de copt și praf cu făină, eliminând excesul. Urmăriți 2 runde (8 inci) pe fiecare foaie de copt cu vârful degetului, folosind o farfurie inversată sau un capac de cratiță ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți împreună făina și zahărul granulat într-un castron mic. Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de zahăr ușor, dar bine, apoi pliați în nuci. Împărțiți bezea între cercuri, răspândindu-se pentru a umple cercurile subțire și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
4
Coaceți bezea în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până se rumenesc, 8 până la 10 minute în total (bezea va fi moale). Slăbiți rundele de bezea cu o spatulă metalică mare și transferați-le în rafturi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
În timp ce bezeaua se răcește, încălziți ciocolata, apa și cafeaua într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, amestecând până se omogenizează. Se răcește până la călduță, apoi se întinde uniform ciocolata peste vârfurile de rondele de bezea. Se răcește la temperatura camerei până când ciocolata este setată, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CafeaCafea
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor și kirsch într-un castron cu bătătoare curățate până când ține vârfuri rigide. Aranjați 1 bezea rotundă, cu ciocolata în sus, pe un suport sau o farfurie, apoi întindeți 1/3 cană de frișcă peste ea. Se acoperă cu o a doua rundă și se întinde cu 1/3 cană frișcă. Repetați, apoi acoperiți cu Runda de bezea rămasă. Înghețați partea superioară și partea laterală a torte cu frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
KirschKirsch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Prajiti nucile intr-o tigaie superficiala intr-un cuptor de 350 F pana devin aurii, 5 pana la 10 minute. Dacă folosiți alune, frecați pielea liberă într-un prosop de bucătărie (nu vă faceți griji cu privire la pielea care nu se desprinde). Răciți complet nucile. Bezeaua acoperită cu ciocolată poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată (odată ce ciocolata este setată), stratificată între foi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista