Tort cu strat de afine și portocale cu glazură de brânză cremă
Tortul cu strat de afine și portocale cu glazură de brânză cremă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 29%. Încercați Tort Cu Strat De Afine Și Portocale Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort cu strat condimentat cu glazură de brânză cremă de portocale, și Tort de dovleac cu patru straturi cu glazură de brânză cremă de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci; linii de fund cu runde de hârtie pergament. Cerneti primele 3 ingrediente intr-un bol mediu. Bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează. Bateți în concentrat, coajă și vanilie. Bateți în ouă câte 1. Bateți în amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu lapte în 3 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Combinați fructele de pădure, zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță mică și grea. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când amestecul se reduce la 3/4 cană, amestecând ocazional și zdrobind boabele grosolan cu furculița, aproximativ 8 minute. Răciți umplutura descoperită până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Struguri Roșii Fără Sâmburi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1
Bateți crema de brânză și untul în castron pentru a amesteca. Bateți zahărul pudră în 4 adaosuri, apoi concentratul de portocale, coaja și vanilia. Se răcește până la ferm, dar se întinde, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Tăiați în jurul prăjiturilor pentru a slăbi. Întoarceți prăjiturile. Îndepărtați pergamentul.
3
Așezați 1 strat, cu partea plată în sus, pe platou.
4
Răspândiți umplutura la 1/2 inch de margini. Se răcește 5 minute. Sus cu al doilea strat, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Întindeți 1/2 cană glazură subțire pe tot tortul pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Întindeți glazura rămasă peste tort. Mound afine rămase pe partea de sus. (Se poate face cu 1 zi înainte; rece.