Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Rainbow Layer. O porție conține 1143 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ouă, culori alimentare clasice cu gel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat Curcubeu, Tort Cu Strat Curcubeu, și Tort Cu Strat Curcubeu.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 3 (8-inch) rotund tort tigai cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între 6 boluri mici, aproximativ 1 1/3 căni fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosind culori alimentare, nuanțați aluatul în 1 bol albastru, 1 bol roșu, 1 bol verde, 1 bol galben, 1 bol portocaliu (folosind roșu și galben) și 1 bol violet (folosind albastru și roșu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Dați la frigider 3 culori de aluat până când sunt gata de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă restul de 3 culori de aluat în tigăi de tort.
6
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru și începe să se îndepărteze de partea laterală a tigaiei. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți din tigăi în rafturi de răcire; se răcește complet.
8
Spălați tigăile pentru tort.
9
Coaceți și răciți restul de 3 straturi de tort conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Într-un castron mare, bateți scurtarea și untul cu mixerul electric la viteză medie până la galben deschis. La viteză mică, bateți treptat în zahăr pudră. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați lapte, câte 1 lingură odată, bătând până când glazura este netedă. Bateți cu viteză mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
12
Tăiați vârfurile rotunjite de pe prăjituri la nivel, dacă este necesar. Pe placa de servire, așezați stratul de tort violet.
13
Răspândiți cu glazură până la 1/4 inch de margine. Repetați cu straturi de tort albastru, verde, galben, portocaliu și roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Întindeți stratul ușor de glazură deasupra și partea laterală a tortului pentru a sigila firimiturile, apoi înghețați cu glazura rămasă.