Tort Cu Strat Curcubeu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Rainbow Layer. O porție conține 1143 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ouă, culori alimentare clasice cu gel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat Curcubeu, Tort Cu Strat Curcubeu, și Tort Cu Strat Curcubeu.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 3 (8-inch) rotund tort tigai cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între 6 boluri mici, aproximativ 1 1/3 căni fiecare.
Folosind culori alimentare, nuanțați aluatul în 1 bol albastru, 1 bol roșu, 1 bol verde, 1 bol galben, 1 bol portocaliu (folosind roșu și galben) și 1 bol violet (folosind albastru și roșu).
Dați la frigider 3 culori de aluat până când sunt gata de coacere.
Se toarnă restul de 3 culori de aluat în tigăi de tort.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru și începe să se îndepărteze de partea laterală a tigaiei. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi de răcire; se răcește complet.
Spălați tigăile pentru tort.
Coaceți și răciți restul de 3 straturi de tort conform instrucțiunilor.
Într-un castron mare, bateți scurtarea și untul cu mixerul electric la viteză medie până la galben deschis. La viteză mică, bateți treptat în zahăr pudră. Bate în vanilie.
Adăugați lapte, câte 1 lingură odată, bătând până când glazura este netedă. Bateți cu viteză mare până când este ușor și pufos.
Tăiați vârfurile rotunjite de pe prăjituri la nivel, dacă este necesar. Pe placa de servire, așezați stratul de tort violet.
Răspândiți cu glazură până la 1/4 inch de margine. Repetați cu straturi de tort albastru, verde, galben, portocaliu și roșu.
Întindeți stratul ușor de glazură deasupra și partea laterală a tortului pentru a sigila firimiturile, apoi înghețați cu glazura rămasă.