Tort Cu Stencil Fluture
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu șablon fluture. Această rețetă face 12 porții cu 640 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale, glazură de vanilie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort Fluture, Tort Fluture, și Tort Fluture pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu scurtare; ușor făină.
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele, cu excepția semințelor de mac, glazură, cacao și bomboane cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă semințele de mac.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când prăjiturile revin când sunt atinse ușor în centru. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Așezați pe platoul de servire.
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului.
Pentru designul fluturelui, țineți mânerul unei linguri mari de lemn transversal peste centrul tortului mat (țineți lingura aproape de tort); cerne cacao peste mâner pentru a forma conturul corpului fluturelui. Țineți bolul de lingură peste tort în unghi față de corpul fluturelui; cerne cacao peste marginea bolului de lingură pentru a forma conturul părții aripii. Repetați pentru a forma 3 părți de aripă rămase. Decorează cu migdale.