Tort Cu Sos De Afine Rămas

Tort Cu Sos De Afine Rămas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați restul de tort cu sos de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parfaits De Sos De Afine Rămase, Pâine Rămasă Cu Sos De Afine, și Brioșe Cu Sos De Afine Rămase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Topping: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă 2 linguri de apă în 1 cană de sos de afine rămase pentru a slăbi consistența: sosul trebuie să se plopească ușor atunci când este scăpat dintr-o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați mai multă apă după cum este necesar. Pulsați migdale, zahăr, unt, zahăr brun deschis, făină și coajă de portocală în robotul de bucătărie; transferați în castron. Ștergeți robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Pentru tort: pulverizați tigaia Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Frecați coaja de portocală în zahăr cu vârful degetelor sau palmele până când zahărul este portocaliu și nu rămân fire de coajă. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul portocaliu la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron separat, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați vanilie și bateți amestecul la viteză medie doar până se combină, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
7
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping. Aruncați 2 linguri de sos de afine peste aluat și neteziți delicat peste aluat. Răzuiți aluatul rămas peste tort și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se presară cu toppingul rămas, apăsându-l ușor în tort.
9
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute. Se răcește tortul în tigaie așezat pe raft timp de 15 minute, apoi se întoarce direct pe raft și se răcește complet, aproximativ 1 oră. Praf cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista