Tort Cu Sos De Afine Rămas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați restul de tort cu sos de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parfaits De Sos De Afine Rămase, Pâine Rămasă Cu Sos De Afine, și Brioșe Cu Sos De Afine Rămase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Topping: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă 2 linguri de apă în 1 cană de sos de afine rămase pentru a slăbi consistența: sosul trebuie să se plopească ușor atunci când este scăpat dintr-o lingură.
Adăugați mai multă apă după cum este necesar. Pulsați migdale, zahăr, unt, zahăr brun deschis, făină și coajă de portocală în robotul de bucătărie; transferați în castron. Ștergeți robotul de bucătărie.
Pentru tort: pulverizați tigaia Bundt cu spray de copt.
Frecați coaja de portocală în zahăr cu vârful degetelor sau palmele până când zahărul este portocaliu și nu rămân fire de coajă. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul portocaliu la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron separat, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați vanilie și bateți amestecul la viteză medie doar până se combină, aproximativ 20 de secunde.
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping. Aruncați 2 linguri de sos de afine peste aluat și neteziți delicat peste aluat. Răzuiți aluatul rămas peste tort și întindeți-l într-un strat uniform.
Se presară cu toppingul rămas, apăsându-l ușor în tort.
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute. Se răcește tortul în tigaie așezat pe raft timp de 15 minute, apoi se întoarce direct pe raft și se răcește complet, aproximativ 1 oră. Praf cu zahăr de cofetari.