Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați restul de tort cu sos de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parfaits De Sos De Afine Rămase, Pâine Rămasă Cu Sos De Afine, și Brioșe Cu Sos De Afine Rămase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Topping: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă 2 linguri de apă în 1 cană de sos de afine rămase pentru a slăbi consistența: sosul trebuie să se plopească ușor atunci când este scăpat dintr-o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați mai multă apă după cum este necesar. Pulsați migdale, zahăr, unt, zahăr brun deschis, făină și coajă de portocală în robotul de bucătărie; transferați în castron. Ștergeți robotul de bucătărie.
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru tort: pulverizați tigaia Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Frecați coaja de portocală în zahăr cu vârful degetelor sau palmele până când zahărul este portocaliu și nu rămân fire de coajă. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul portocaliu la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron separat, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați vanilie și bateți amestecul la viteză medie doar până se combină, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
7
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping. Aruncați 2 linguri de sos de afine peste aluat și neteziți delicat peste aluat. Răzuiți aluatul rămas peste tort și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se presară cu toppingul rămas, apăsându-l ușor în tort.
9
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute. Se răcește tortul în tigaie așezat pe raft timp de 15 minute, apoi se întoarce direct pe raft și se răcește complet, aproximativ 1 oră. Praf cu zahăr de cofetari.