Tort Cu Smântână Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu smântână cu lămâie. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 297 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 18. Dacă aveți la îndemână lămâi, ouă, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Lămâie Și Smântână, Tort De Smântână-Lămâie, și Tort Cu Smântână Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Ungeți și făinați un tub de 10 inci, 12 căni Bundt sau 2 tigăi.Cu un cuțit, tăiați partea galbenă de pe lămâi. Adică, radeți-l, astfel încât să nu obțineți prea mult din coaja de dedesubt. Ar trebui să rămâi cu două lămâi acoperite în alb. Stoarceți sucul din lămâi și rezervați 2 linguri.Puneți jumătate din așchii de coajă de lămâie într-o râșniță de cafea, Râșniță de condimente sau mini tocător cu ceașcă de zahăr. Se macină bine și se toarnă într-un bol. Repetați cu lămâia rămasă și încă o ceașcă de zahăr.
Combinați zahărul de lămâie cu restul de zahăr și setați-l aside.In vasul unui mixer de stand, bateți untul timp de 2 minute până când este foarte cremos. Adăugați treptat amestecul de lămâie / zahăr la viteză medie. Creșteți viteza și bateți timp de aproximativ 7 minute.Între timp, combinați făina cernută și bicarbonatul de sodiu. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină de tort, câte 1 cană odată. Aluatul va fi foarte gros.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați până se amestecă, apoi adăugați vanilia și sucul de lămâie rezervat și amestecați bine. Se amestecă acru cream.In un castron separat, bateți albușurile până când sunt aproape rigide (dar nu prea rigide, sau vor fi mai greu de pliat). Îndoiți în1 / 3 din albușul bătut pentru a ușura aluatul, apoi pliați restul.
Se toarnă în tigaie și se coace la 300 timp de 2 ore. Dacă utilizați tigăi de pâine, coaceți timp de 1 oră.
Se lasă să se răcească 30 de minute în tigaie, apoi se scoate cu grijă din tigaie și se lasă să se răcească completely.To faceți glazura, puneți untul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește. Se amestecă sucul de lămâie, apoi se adaugă câteva linguri de zahăr pudră și se amestecă până se omogenizează. Continuați să adăugați zahăr, amestecând bine, până când glazura are o consistență bună. Pentru a testa, țineți câteva într-o lingură și lăsați-o să cadă înapoi în ceașcă. Țineți ceașca de măsurare a tortului și stropiți-o decorativ în jos.