Tort cu smântână cu Cardamom într-un ghiveci

Tort cu smântână cu Cardamom într-un ghiveci
Această rețetă face 12 porții cu 517 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, făină, oală de teracotă neglazurată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vafe De Cardamom Cu Smântână, Cardamom Smântână Vafe, și Cardamom Smântână Vafe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați vasul cu apă și săpun și uscați bine. Linie oală cu pergament de gătit: împingeți Centrul pergamentului în oală, apoi apăsați spre exterior pentru a se potrivi contururilor oalei; îndoiți marginile pergamentului spre exterior peste marginile oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează bine. Întoarceți mixerul la mediu și bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un alt castron, amestecați făina, stafidele, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se adaugă în amestecul de unt și se bate la viteză medie până se omogenizează bine. Răzuiți aluatul într-o oală căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Presărați migdale uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
7
Puneți tortul în treimea inferioară (dar de preferință nu la nivelul inferior) al unui cuptor obișnuit sau cu convecție de 300. Dacă trebuie să setați oala la nivelul inferior pentru a se potrivi, așezați-o pe o tigaie de copt superficială inversată pentru a ridica ușor tortul, astfel încât fundul să nu se rumenească prea mult. Dacă pergamentul atinge partea superioară a cuptorului, pliați mai departe peste marginile oalei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Coaceți până când o frigăruie lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se răcește tortul în oală pe un raft timp de 15 până la 20 de minute, apoi se ridică din oală și se așează în poziție verticală pe raft. Se răcește cu cel puțin 1 1/2 ore mai mult. Pentru prezentare, întoarceți tortul în oală. Pentru a servi, ridicați tortul din oală, îndepărtați pergamentul și tăiați-l în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista