Tort Cu Sifon Cu Lămâie

Tort Cu Sifon Cu Lămâie
Tort de lamaie sifon ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 317 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de vanilie, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie, Tort Cu Sifon Cu Lămâie, și Tort Cu Sifon Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Bateți în apă rece, ulei, vanilie, coaja de lămâie și gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se toarnă treptat amestecul de gălbenuș de ou peste albușurile bătute, împăturindu-se cu spatula de cauciuc doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
4
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
5
Coaceți aproximativ 1 oră 15 minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe pâlnie sau sticlă rezistentă la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
PâlniePâlnie
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea până se răcește complet, aproximativ 2 ore. Slăbiți partea de tort cu cuțit sau lung, spatula de metal; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Într-o cratiță de 1 1/2 litru, topiți untul la foc mic; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră și coaja de lămâie până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie, câte 1 lingură, până se omogenizează și consistența siropului gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Întindeți glazura deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista