Tort Cu Puf De Cremă
Tortul cu puf de cremă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați unt, topping biciuit, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu puf de cremă (aka tort cu puf de cremă sau tort eclair), Tort Cu Puf De Cremă, și Tort Cu Cremă De Căpșuni (Choux) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Într-o cratiță mare, încălziți untul și apa până la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați făină și reduceți focul la minim. Gatiti si amestecati pana cand formeaza o minge si se trage departe de tigaie.
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare ou.
Răspândiți în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie de 9x13 inch.
Coaceți la 400 grade F (200 grade C) timp de 35 de minute. Se răcește complet.
Pentru a face umplutura: într-un castron mare, combinați crema de brânză și laptele și bateți până se omogenizează.
Adăugați amestecul de budincă și bateți până se îngroașă.
Răspândiți peste coajă răcită. Se acoperă cu topping biciuit și se strecoară sirop de ciocolată deasupra.