Tort cu prune cu glazură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 264 de calorii . Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, extract de vanilie, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26% . Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserolă de vită și prune , Pâine pentru mic dejun cu prune și prăjitură cu mere cu glazură de zahăr brun și caramel .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adauga uleiul, ouale, zara si vanilia; amestecati bine. Încorporați prunele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Prune Uscate
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se toarnă într-un 13 inchi neuns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți la 350° timp de 45 de minute. Între timp, combinați toate ingredientele pentru topping într-o cratiță. se aduce la fierbere si se fierbe 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se toarnă peste prăjitura fierbinte. Se lasa in tigaie sa se raceasca.