Tortul cu piersici și Pecan cu susul în jos este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 358 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, lapte, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Piersici Cu Susul În Jos, Tort Cu Piersici Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Tort Cu Piersici Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untulîn cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați zahăr brun; amestecați până la zahărdizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă amestecul într-o tigaie de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 inci; se întinde uniform pe fundul tigaiei(stratul va fi subțire). Aranjați jumătățile de pecan, una lângă alta, cu laturile rotunde în jos, în jurul marginii exterioare a fundului tigaiei. Arrangepeach pene, ușor suprapuse, în interiorcerc de nuci pecan, care acoperă fundul pan. Setaside în timp ce face aluat tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingredienteîn procesor. Se amestecă până când nucile sunt finesol. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până când untul este de culoare palidă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Bateți ouăle șivanilie într-un castron mic până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugațiamestec de ou în amestecul de unt, 1 lingurăla un moment dat, bătând până se omogenizează bine dupăfiecare Adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Adăugați amestecul de făină în 3adăugări alternativ cu lapte în 2 adaosuri,bătând doar până la amestecare după fiecare adăugare.Aruncați aluatul cu linguri mari deasupra pecanilor și piersicilor în tigaie; răspândiți uniform și ușor cu spatula offset sau spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pâine Cu Nuci și Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
6
Coaceți tortul până se rumenesc șitesterul introdus în centru iese curat,aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați tortul în raft; se răcește în tigaie 25 până la 30 de minute (nu se răcește mai mult sau stratul de piersici se poate lipi de tigaie). Rulați un cuțit mic în jurul părților laterale ale tortului pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
8
Așezați platoul de servire deasupra tăvii de tort. Folosind mănuși de cuptor, țineți ferm tigaia și platoul împreună și inversați tortul pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Mitt
Formă De Tort
9
Lăsați tortul să se odihnească 1 minut, apoi ridicați foarte încet tigaia. Dacă este necesar, rearanjați orice margini de piersici sau nuci pecan care ar fi putut fi dislocate.