Tort Cu Picătură De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu picătură de lămâie. Această rețetă face 12 porții cu 199 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați glazură bogată și cremoasă de lămâie, zahăr pudră, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail dublu cu picătură de lămâie cu Ole Smoky Lemon Drop Moonshine, Lemon Kropla (Picătură De Lămâie), și Cupcakes Cu Picătură De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Căptușiți două tigăi pătrate de 8 inci cu folie, lăsând folia să atârne 2 inci peste 2 laturi opuse ale tigăilor. Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale foliei.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Coaceți 25 până la 32 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie. Puneți vârful tortului cald la fiecare 1/2 inch cu furculiță cu dinți lungi, ștergând furculița ocazional pentru a reduce lipirea.
Stropiți și întindeți amestecul de lămâie deasupra tortului. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește.
Scoateți prăjiturile din tigăi ridicând cu folie; îndepărtați folia.
Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde neacoperită la 15 secunde. Pe placa de servire, Așezați 1 tort, cu partea rotunjită în jos; tăiați dacă este necesar, astfel încât stratul să se sprijine plat.
Se întinde cu jumătate de glazură. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus. Înghețați blatul tortului cu glazura rămasă.
Se ornează cu bomboane cu picătură de lămâie. Depozitați ușor acoperit.