Cardamom - condimentat Crumb tort ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 634 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cardamom măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cardamom-tort de cafea cu firimituri, Tort Cu Pesmet De Dovleac Condimentat, și Chai-tort de cafea cu firimituri condimentate.
Instrucțiuni
1
Faceți glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Poziționați un suport în centrul cuptorului. Ungeți o tigaie metalică de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Faceți glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Întindeți pecanele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de 8 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Lăsați să se răcească, apoi tocați grosolan nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
7
Faceți glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Într-un castron mediu, amestecați untul topit cu ambele zaharuri, cardamomul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați făina și amestecați până se aglomerează. Se amestecă nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
10
Faceți glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
11
Într-un castron mare, bateți făina cu zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu laptele, untul topit și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Adăugați amestecul de ouă la ingredientele uscate și amestecați până se combină. Răsturnați aluatul în tava de copt pregătită, netezind suprafața. Împrăștiați firimiturile în aglomerări mari peste tort; stratul de firimituri va fi destul de adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Faceți glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
14
Coaceți aproximativ 55 de minute, până când firimiturile sunt aurii și ferme și un tester introdus în centrul tortului iese curat. Dacă firimiturile se rumenesc înainte ca tortul să fie gata, acoperiți tortul liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
15
Transferați într-un raft pentru a se răci.
16
Faceți glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
17
Într-un castron, amestecați toate ingredientele glazurii împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
18
Stropiți glazura peste tort; lasa sa se raceasca usor.