Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pere cu capul în jos cu nuci pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați untul într-o tigaie rotundă de 9 inci; se introduce la cuptor 2 minute sau până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
3
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Presărați zahăr brun uniform pe fundul tigaiei. Aranjați feliile de pere și jumătățile de pecan cu spițe peste zahăr; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pecan
Zahăr Brun
Zahăr
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Bateți zahărul, untul, oul și extractele cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Adăugați smântână și jumătate din amestecul de făină; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Adăugați amestecul de făină rămas și laptele; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
9
Se toarnă aluatul peste felii de pere, întinzându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
10
Coaceți la 350 timp de 30 până la 33 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
11
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
12
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos peste tigaie; inversați tortul pe farfuria de servire.