Prajitura cu nuca de cocos este un desert lacto ovo vegetarian. Această rețetă servește 12. Pentru 1,5 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1028 de calorii, 10 g de proteine și 63 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork necesită lapte, unt, zahăr și bicarbonat de sodiu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. 77 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. Cu un scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Prajitura de nucă de cocos prăjită Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de cocos, Prajitura de cocos prăjită Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de cocos și Honor: Tort de cocos cu umplutură de cremă de cocos și cremă de brânză.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 2 tavi rotunde pentru tort (9 inchi), apoi tapetați-le cu hârtie de copt. Le ungem din nou si le pudram usor cu faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/8 C. Zahar Alb
Echipamente pe care le vei folosi
(de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
3
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă untul și zahărul la viteză medie-mare timp de 3 până la 5 minute, până când devine galben deschis și pufos. Spargeți ouăle într-un castron mic. Cu mixerul la viteză medie, adăugați ouăle câte una, răzuind bolul o dată în timpul mixării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
2 Linguri Plus 1 Lingurita De Scurtator, Impartite
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Extract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Capsuni Proaspete, Pentru Servire, Optional
Glazura De Prune
4
Adăugați extractele de vanilie și migdale și amestecați bine. Amestecul ar putea părea închegat; nu fi îngrijorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Ceapa Rasa Tocata
5
Într-un castron separat, cerne împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză mică, adăugați alternativ ingredientele uscate și laptele în aluat în 3 părți, începând și terminând cu ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Boia De Ardei
1 1/8 C. Zahar Alb
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Capsuni Proaspete, Pentru Servire, Optional
Glazura De Prune
6
Se amestecă până când se combină. Pliați cele 4 uncii de nucă de cocos cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortile De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albe, Sau Coji De Taco Preparate
7
Turnați aluatul uniform în cele 2 tigăi și neteziți blatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Coaceți în centrul cuptorului timp de 45 până la 55 de minute, până când blaturile se rumenesc și un tester de prăjituri iese curat. Răciți pe un grătar timp de 30 de minute, apoi întoarceți prăjiturile pe un grătar pentru a termina de răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
9
Pentru glazură, în bolul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, combinați crema de brânză, untul, vanilia și extractul de migdale la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Culori
Fulgi De Nucă De Cocos, Opțional
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Glazura De Prune
10
Adăugați zahărul de cofetă și amestecați până se omogenizează (nu bateți!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Caramel, Tocate Mărunt
11
Pentru asamblare, puneți 1 strat pe o farfurie plată de servire, cu partea de sus în jos și întindeți cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culori
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
12
Puneți al doilea strat deasupra, cu partea de sus în sus și înghețați partea de sus și părțile laterale. Pentru a decora tortul, stropiți blatul cu nucă de cocos și presă ușor mai multă nucă de cocos pe părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită, împărțită
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.