Tort Cu Nuci Pecan
Tortul Pecan este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 1028 calorii, 14g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu nuci Pecan fără Gluten tort Bundt cu Crumble de nuci Pecan și glazură de Praline, E Timpul Să Sărbătorim Cu Tort-Tort De Cafea Prăjită Cu Pere Și Pecan, și Tort Cu Rom Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Se dizolvă granulele de cafea în 3 linguri de apă fierbinte; se amestecă laptele și vanilia.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Îndoiți în nuci pecan.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci unsă și făinată.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie și răciți complet pe suport de sârmă.