Tort cu nuci de fistic II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu nuci de fistic II. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă carbogazoasă, topping instant de desert, fistic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Fistic, Tort Cu Fistic, și Tort Cu Fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort și 1 pachet de budincă instant.
Adăugați uleiul, ouăle și sifonul, amestecați bine. Îndoiți nucile tocate, rezervând unele pentru garnitură, dacă doriți.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit, până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 10 minute în tigaie înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet. Într-un castron mediu, amestecați împreună toppingul instant bătut și budinca instant.
Adăugați laptele și amestecați până când este ușor și pufos. Feliați tortul răcit în straturi, umpleți și înghețați, inclusiv gaura din mijloc.
Garnisiți cu nuci, dacă doriți. Păstrați la rece până la servire.