Tort Cu Nuci De Banane

Tort Cu Nuci De Banane
Tortul cu nuci de banane este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 551 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte de unt, nuci pecan, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine, Unt de banane cu nuci de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), și tort de banane fără ouă , cum se face tort de banane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Separați ouăle și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în zară. Cremă 1/2 cană de unt sau margarină cu zahărul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
CremăCremă
4
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
5
Adăugați făina alternativ cu piureul de banane. Se amestecă amestecul de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Bateți albușurile până se înțepenesc. Se amestecă nucile pecan în aluatul de tort, apoi se pliază în albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nuci PecanNuci Pecan
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până când testul de prăjituri făcut.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi.
10
Pentru a face glazură: cremă 3 linguri de unt sau margarină cu zahărul cofetarilor. Se amestecă smântâna grea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
UntUnt
GlazurăGlazură
11
Întindeți glazura pe straturile de tort răcite. Se acoperă cu jumătăți de pecan, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista