Tort cu nectarine cu visine
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul tău, Tortul pe dos cu nectarine cu cireșe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă face 8 porții cu 298 de calorii , 4 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26% . Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort cu Cireșe cu susul în jos (Extrem de ușor de făcut!) , Tort cu susul în jos cu banane și Tort cu smochine proaspete, nucă, rozmarin și un Chardonnay citric crocant .
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură unt; se toarnă într-un 9-in. tava rotunda de copt; se presară cu zahăr brun.
Așezați câteva cireșe în centru și aranjați cireșele rămase pe marginea tigaii. Se amestecă nectarinele cu suc de lămâie. Aranjați nectarinele într-un model circular peste zahăr, suprapunând felii; puse deoparte.
Într-un castron mare, cremă zahărul și untul rămas până devine ușor și pufos. Bateți oul și extractele.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul smântânat alternativ cu zara, batând bine după fiecare adăugare. Se amestecă migdalele. Cu lingura peste fructe.
Coaceți la 350° timp de 30-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute. Treceți un cuțit pe marginea tigaii; răsturnați tortul pe o farfurie de servire.