Tort cu nectarine cu visine

Tort cu nectarine cu visine
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul tău, Tortul pe dos cu nectarine cu cireșe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă face 8 porții cu 298 de calorii , 4 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26% . Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort cu Cireșe cu susul în jos (Extrem de ușor de făcut!) , Tort cu susul în jos cu banane și Tort cu smochine proaspete, nucă, rozmarin și un Chardonnay citric crocant .

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură unt; se toarnă într-un 9-in. tava rotunda de copt; se presară cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
Nectarine Proaspete Decojite Felii SubțiriNectarine Proaspete Decojite Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Așezați câteva cireșe în centru și aranjați cireșele rămase pe marginea tigaii. Se amestecă nectarinele cu suc de lămâie. Aranjați nectarinele într-un model circular peste zahăr, suprapunând felii; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
NectarinăNectarină
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mare, cremă zahărul și untul rămas până devine ușor și pufos. Bateți oul și extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul smântânat alternativ cu zara, batând bine după fiecare adăugare. Se amestecă migdalele. Cu lingura peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Coaceți la 350° timp de 30-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute. Treceți un cuțit pe marginea tigaii; răsturnați tortul pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista