Tort cu mousse de Mango cu Dacquoise de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mousse de Mango cu Dacquoise de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 489 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, mango, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, Dacquoise de alune cu Mousse de ciocolată și alune confiate, și Mousse De Mango, Lime Și Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați mai multe foi de copt cu hârtie pergament. Luați o matriță inelară de 3 " (sau orice formă de dimensiune doriți să utilizați) și urmăriți mai multe cercuri pe foile de pergament pentru a vă ajuta să vă ghidați atunci când pipeți bezeaua. Întoarceți foile de pergament (astfel încât să nu obțineți cerneală pe bezea).
Combinați nuca de cocos, făina de migdale și zahărul cofetarilor într-un robot de bucătărie. Procesați până când este complet combinat și foarte fin. Se transformă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Combinați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel. Bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi.Cu mixerul în funcțiune, turnați zahărul într-un flux lent. Continuați să bateți până când bezea devine rigidă și lucioasă.
Adăugați aproximativ un sfert din bezea la amestecul de făină de migdale și pliați cu grijă cu o spatulă mare de cauciuc.
Adăugați restul de bezea și pliați, având grijă să nu dezumflați prea mult bezea.Răzuiți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu de 1/2". Pipeți bezea pe foile pregătite, tubulând o spirală pentru a umple fiecare dintre cercurile urmărite.
Coaceți aproximativ 30-40 de minute, rotind la jumătatea drumului, până când bezeaua este maro deschis și uscată la atingere. Poate dura mai mult în funcție de umiditatea din bucătărie.
Puneți apa într-un castron mic și presărați gelatină peste el.
Lăsați să înflorească aproximativ 5 minute.Între timp, combinați piureul de mango și zahărul într-o cratiță medie.
Se pune la foc mediu și se amestecă până se dizolvă.
Se adaugă gelatină și se amestecă până se dizolvă. Notă: amestecul de mango trebuie să fie suficient de cald pentru a topi gelatina. Dacă nu sunteți sigur, puteți oricând cuptorul cu microunde amestecul de gelatină pentru a vă asigura că este lichid înainte de a-l adăuga la mango.Puneți la frigider amestecul timp de aproximativ 10 minute pentru a-l lăsa să se răcească.Bateți crema până la vârfuri moi. Îndoiți aproximativ o treime în amestecul de mango.
Adăugați restul de cremă și pliați cu grijă până se încorporează.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau hârtie ceară.
Locul 3 " inel mucegai pe foaie. Căptușiți fiecare inel cu o bandă de acetat (pot fi găsite în magazinele de aprovizionare cu prăjituri în rulouri sau puteți tăia o bucată pentru a se potrivi).
Așezați o rundă dacquoise în partea de jos a fiecărui inel. Umpleți fiecare matriță pe jumătate cu mousse de mango.
Combinați smântâna și zahărul de cofetărie împreună într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriu pentru tel. Bateți la viteză medie până la vârfuri moi. Completați fiecare prăjitură (încă în forme) cu o parte din frișcă și refrigerați din nou în timp ce feliați Mango.
Tăiați mango în jumătate, aruncând groapa și tăiați coaja. Feliați jumătățile de mango în felii subțiri de 1/8 " groase.Aranjați felii deasupra prăjiturilor într-o formațiune de trandafiri, începând din centru și antrenându-vă. S-ar putea să trebuiască să tăiați unele dintre piese pentru a se potrivi.Împingeți prăjiturile din forme și îndepărtați fâșiile de acetat.
Serviți imediat (dacă nu doriți să serviți încă, nu desfaceți până nu sunteți gata să serviți).