Tort cu mousse de Mango cu Dacquoise de nucă de cocos

Tort cu mousse de Mango cu Dacquoise de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mousse de Mango cu Dacquoise de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 489 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, mango, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, Dacquoise de alune cu Mousse de ciocolată și alune confiate, și Mousse De Mango, Lime Și Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Pentru dacquoise
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați mai multe foi de copt cu hârtie pergament. Luați o matriță inelară de 3 " (sau orice formă de dimensiune doriți să utilizați) și urmăriți mai multe cercuri pe foile de pergament pentru a vă ajuta să vă ghidați atunci când pipeți bezeaua. Întoarceți foile de pergament (astfel încât să nu obțineți cerneală pe bezea).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați nuca de cocos, făina de migdale și zahărul cofetarilor într-un robot de bucătărie. Procesați până când este complet combinat și foarte fin. Se transformă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel. Bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi.Cu mixerul în funcțiune, turnați zahărul într-un flux lent. Continuați să bateți până când bezea devine rigidă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați aproximativ un sfert din bezea la amestecul de făină de migdale și pliați cu grijă cu o spatulă mare de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Adăugați restul de bezea și pliați, având grijă să nu dezumflați prea mult bezea.Răzuiți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu de 1/2". Pipeți bezea pe foile pregătite, tubulând o spirală pentru a umple fiecare dintre cercurile urmărite.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Coaceți aproximativ 30-40 de minute, rotind la jumătatea drumului, până când bezeaua este maro deschis și uscată la atingere. Poate dura mai mult în funcție de umiditatea din bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Puneți apa într-un castron mic și presărați gelatină peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să înflorească aproximativ 5 minute.Între timp, combinați piureul de mango și zahărul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se pune la foc mediu și se amestecă până se dizolvă.
4
Se ia de pe foc.
5
Se adaugă gelatină și se amestecă până se dizolvă. Notă: amestecul de mango trebuie să fie suficient de cald pentru a topi gelatina. Dacă nu sunteți sigur, puteți oricând cuptorul cu microunde amestecul de gelatină pentru a vă asigura că este lichid înainte de a-l adăuga la mango.Puneți la frigider amestecul timp de aproximativ 10 minute pentru a-l lăsa să se răcească.Bateți crema până la vârfuri moi. Îndoiți aproximativ o treime în amestecul de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Adăugați restul de cremă și pliați cu grijă până se încorporează.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau hârtie ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
7
Locul 3 " inel mucegai pe foaie. Căptușiți fiecare inel cu o bandă de acetat (pot fi găsite în magazinele de aprovizionare cu prăjituri în rulouri sau puteți tăia o bucată pentru a se potrivi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați o rundă dacquoise în partea de jos a fiecărui inel. Umpleți fiecare matriță pe jumătate cu mousse de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1
Combinați smântâna și zahărul de cofetărie împreună într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriu pentru tel. Bateți la viteză medie până la vârfuri moi. Completați fiecare prăjitură (încă în forme) cu o parte din frișcă și refrigerați din nou în timp ce feliați Mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Tăiați mango în jumătate, aruncând groapa și tăiați coaja. Feliați jumătățile de mango în felii subțiri de 1/8 " groase.Aranjați felii deasupra prăjiturilor într-o formațiune de trandafiri, începând din centru și antrenându-vă. S-ar putea să trebuiască să tăiați unele dintre piese pentru a se potrivi.Împingeți prăjiturile din forme și îndepărtați fâșiile de acetat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3
Serviți imediat (dacă nu doriți să serviți încă, nu desfaceți până nu sunteți gata să serviți).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista