Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu miere-portocaliu cu susul în jos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de praf de copt, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Miere cu susul în jos tort de mere, Tort de smochine cu miere și rozmarin cu susul în jos, și Tort Portocaliu Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci, rezistentă la cuptor (cu părțile înclinate) la foc mediu-mare, amestecați mierea și sucul de portocale până la fierbere. Gatiti fara a amesteca pana cand amestecul este spumos, usor ingrosat si ajunge la 230 (inclinati cu grija tigaia astfel incat amestecul sa fie suficient de adanc pentru a se inregistra pe termometru), 2 pana la 4 minute. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se suprapun ușor felii de portocale în cercuri concentrice peste sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Suc De Portocale
Miere
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
2
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ouă
4
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt doar până se încorporează. Se amestecă laptele, apoi amestecul de făină rămas, doar până se încorporează. Răzuiți cu grijă aluatul peste feliile de portocală în tigaie și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Felii De Portocale
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute pentru obișnuit, 25 până la 30 de minute pentru convecție.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
6
Se lasă să se răcească 5 minute.
7
Inversați o farfurie plată peste tigaie. Inversați tortul pe farfurie și ridicați tigaia, având grijă cu siropul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în pene.