Tort Cu Miere De Ceai Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu miere de ceai verde. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de ceai, ouă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Fasole verde cu vinaigretă de muștar cu miere din 'cartea de bucate cu miere proaspătă', și Ceai Cu Gheață Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; pune deoparte.
Așezați zahărul, ouăle și gălbenușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt groase și palide (aproximativ 6 minute).
Combinați laptele și mierea într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând bine.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina într-un bol mic de amestecare; adăugați ceai, amestecând bine cu un tel. Îndoiți amestecul de făină în amestecul de ouă.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.