Tortul cu merișor cu capul în jos este un vegetarian desert. O porție conține 273 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Afine Cu Susul În Jos, Tort cu merișor cu capul în jos, și Tort De Afine Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați zahărul brun și merisoarele împreună într-un castron și amestecați cu mâinile până când zahărul brun este distribuit uniform (nu se va lipi cu adevărat de afine; este în regulă). Așezați-vă în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F. În tigaia pătrată de 9 inci, topiți 1/4 cană de unt în timp ce cuptorul se încălzește (ar trebui să dureze doar un minut sau două).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți tigaia din cuptor și înclinați tigaia astfel încât untul să fie distribuit uniform pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați amestecul de afine și zahăr brun deasupra untului topit, folosind o lingură pentru a-l întinde într-un strat uniform. Vrei suficiente afine pentru a acoperi cea mai mare parte a tigaiei; este posibil să nu le folosiți pe toate în funcție de cât de mari sunt fructele de pădure. Setați în lateral în timp ce cuptorul continuă să se preîncălzească; pregătiți-vă aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Cerneti impreuna faina si praful de copt intr-un bol mediu. Stai deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Folosind un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
7
Se adaugă oul și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ, începând și terminând cu lapte. Faceți o pauză pentru a răzui părțile laterale ale bolului cu fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 3 minute la viteză medie.
10
Puneți aluatul peste afine în tigaie, asigurându-vă că este întins uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Coaceți timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Odată ieșit din cuptor, așezați imediat o farfurie de servire rezistentă la căldură sub tigaie; întoarceți placa și tigaia repede. Lăsați tigaia peste tort câteva minute, astfel încât amestecul de zahăr brun și afine să poată stropi peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Scoateți tigaia și serviți cald, un mod la, dacă doriți.