Tortul cu mere cu susul în jos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 316 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de albușuri de ou, făină de semințe de in, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Tort Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți siropul de porumb și untul într-o tigaie din fontă de 10 inci acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se presara cu 1/2 cana de zahar si nuci pecan; aranja felii de mere spokelike peste amestec de zahăr brun, de lucru de la Centrul de tigaie la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Combinați făina, făina de semințe de in, praful de copt și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Semințe De In Măcinate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Combinați 1/3 cană de zahăr, coajă, vanilie și ouă, amestecând cu un tel. Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
8
Adăugați amestecul de ou întreg în amestecul de făină; se amestecă până se umezește. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
9
Puneți aluatul peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
11
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului. Inversați tortul pe farfurie.