Tort Cu Mere Cu Susul În Jos
Tortul cu mere cu susul în jos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 316 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de albușuri de ou, făină de semințe de in, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Tort Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți siropul de porumb și untul într-o tigaie din fontă de 10 inci acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; se ia de pe foc.
Se presara cu 1/2 cana de zahar si nuci pecan; aranja felii de mere spokelike peste amestec de zahăr brun, de lucru de la Centrul de tigaie la margine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, făina de semințe de in, praful de copt și sarea, amestecând cu un tel.
Combinați 1/3 cană de zahăr, coajă, vanilie și ouă, amestecând cu un tel. Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Adăugați amestecul de ou întreg în amestecul de făină; se amestecă până se umezește. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou.
Puneți aluatul peste mere.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie cu un cuțit.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului. Inversați tortul pe farfurie.
Garnisiți cu scorțișoară, dacă doriți.