Tort cu mere cu caramel

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Tortul cu mere cu caramel. O porție conține 533 de calorii , 8 g de proteine și 28 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Un amestec de nuci, jumătate și jumătate de smântână, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Halloween-ul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , ceea ce nu este atât de super. Tort cu mere cu glazură de zahăr brun caramel , prăjitură cu mere de toamnă cu glazură cu caramel și prăjitură cu mere cu caramel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați uleiul, zaharurile și ouăle până se omogenizează bine.
Combinați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara; se adaugă treptat la amestecul smântânat până se omogenizează. Încorporați merele, nucile și vanilia.
Se toarnă într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat.
Coaceți la 325° timp de 1-1/2 oră sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tavă cu 10 minute înainte de a se scoate pe un grătar pentru a se răci complet.
Într-o cratiță grea mică, la foc mediu-mic, gătiți și amestecați zahărul brun, smântâna, untul și sarea până când zahărul se dizolvă.
Transferați într-un castron mic; se răcește la temperatura camerei. Bateți zahărul de cofetarie până la omogenizare; se stropesc peste tort.
Se presara cu nuca daca se doreste.