Tort Cu Mere

Tort Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mere. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort cu mere cu glazură de arțar, Tort cu mere cu sos cald de cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți Generos o tigaie cu tub de 10 inci cu unt (tigaia trebuie să aibă fundul detașabil) și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a combina și aera; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați zahărul și uleiul într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați amestecul de făină rezervat și, folosind o spatulă de cauciuc, amestecați până se încorporează uniform, având grijă să nu amestecați prea mult. Se amestecă merele și nucile până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când suprafața tortului se rumeneste și o scobitoare sau o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 60 până la 65 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Puneți toate ingredientele într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la fierbere, amestecând des până când zahărul s-a dizolvat complet. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat ușor, încă aproximativ 3 minute.În timp ce tortul este încă cald și în tigaia tubului, turnați toată glazura peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați să stea până se răcește complet, cel puțin 2 hours.To scoateți tortul din tigaie, treceți un cuțit între tort și atât perimetrul tigaiei, cât și tubul. Aranjați o foaie de folie de aluminiu astfel încât să atingă direct suprafața tortului, făcând o gaură în folie pentru a expune tubul. Întoarceți tigaia și împingeți fundul detașabil și tortul în jos pe folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și fundul detașabil. (Dacă tortul se lipește de fund, treceți un cuțit între el și fund). Inversați un tort sau un platou de servire peste tort. Întoarceți tortul și platoul și îndepărtați folia. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista