Tort Cu Inel De Mere-Butterscotch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu inel de mere-Butterscotch. Această rețetă face 8 porții cu 659 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, mere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu inel de mere din hrișcă complet sănătos, Vegan și fără cereale, Tort Cu Unt De Mere, și Tort Cu Unt De Mere.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. vas unsoare întuneric antiaderent 12-Cupa canelat tub tort pan cu scurtarea sau spray de gătit.
Într-un castron mediu, aruncați mere, nuci pecan, chipsuri de butterscotch, zahăr brun, condimente pentru plăcintă cu mere și unt topit. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron frecvent.
Se toarnă amestecul de mere uniform în fundul tigaiei.
Se toarnă aluatul de tort uniform deasupra.
Coaceți aproximativ 55 de minute sau până când tortul este auriu și revine când este ușor atins.
Așezați placa rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Scoateți tava. Se răcește ușor tortul înainte de servire.