Tort Cu Găleată Cu Bomboane

Tort Cu Găleată Cu Bomboane
Rețeta de tort cu găleată de bomboane poate fi făcută în aproximativ 3 ore. Această rețetă servește 30 și costă 87 de cenți pe porție. Acest desert are 484 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână colorant alimentar cu gel portocaliu, glazură de ciocolată, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bomboane Bucket Cookie-Uri, Tort Cu Găleată De Nisip, și Tort De Mâncare Înger Cu Găleată De Nisip.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o tigaie rotundă de 8 inci și două tigăi Bundt cu 6 căni cu spray de gătit. Bateți amestecurile de tort, ouăle, Zara și uleiul cu un mixer; împărțiți între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Coaceți până când o scobitoare iese curată, aproximativ 25 de minute pentru tortul rotund și 30 până la 35 de minute pentru Bundts; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Nuanțați glazura de vanilie cu colorant alimentar portocaliu. Tăiați părțile plate ale prăjiturilor Bundt și partea superioară a tortului rotund pentru a face nivel. Întoarceți 1 tort Bundt cu susul în jos; se întinde cu glazură. Completați cu tortul rotund, mai multă glazură și celălalt tort Bundt, apoi înghețați întregul tort și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, OpționalColorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Praf ușor o foaie de hârtie de ceară cu amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Întindeți fondantul pe hârtie într-un dreptunghi de 21 pe 8 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați în 12 benzi, 8 inci lungime și 1 3/4 inci lățime, conicând capetele așa cum se arată.
7
Atașați fâșiile de fondant la tort, presându-le ușor și netezindu-le de la baza tortului în sus. Puneți la frigider tortul 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
8
Desenați ochii jack-o ' - lantern, un nas și o gură pe hârtie și tăiați-i; atașați la tort cu scobitori. Scorați în jurul decupajelor cu un cuțit, apoi scoateți scobitorii și hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Urmăriți liniile marcate cu cuțitul, tăind fondantul și ușor în tort. Scoateți bucățile cu vârful cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Tăiați un cerc adânc de 1 inch din vârful tortului.
11
Puneți glazura de ciocolată neagră într-o pungă de plastic resigilabilă; tăiați colțul și introduceți glazura în decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
12
Răsuciți cele 2 șiruri de lemn dulce împreună și introduceți-le în partea superioară a tortului pentru a face un mâner. Umpleți partea superioară a tortului cu bomboane de dimensiuni gustare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
13
Fotografie de Kat Teutsch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista