Tort Cu Găleată Cu Bomboane
Rețeta de tort cu găleată de bomboane poate fi făcută în aproximativ 3 ore. Această rețetă servește 30 și costă 87 de cenți pe porție. Acest desert are 484 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână colorant alimentar cu gel portocaliu, glazură de ciocolată, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bomboane Bucket Cookie-Uri, Tort Cu Găleată De Nisip, și Tort De Mâncare Înger Cu Găleată De Nisip.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie rotundă de 8 inci și două tigăi Bundt cu 6 căni cu spray de gătit. Bateți amestecurile de tort, ouăle, Zara și uleiul cu un mixer; împărțiți între tigăi.
Coaceți până când o scobitoare iese curată, aproximativ 25 de minute pentru tortul rotund și 30 până la 35 de minute pentru Bundts; lasa sa se raceasca.
Nuanțați glazura de vanilie cu colorant alimentar portocaliu. Tăiați părțile plate ale prăjiturilor Bundt și partea superioară a tortului rotund pentru a face nivel. Întoarceți 1 tort Bundt cu susul în jos; se întinde cu glazură. Completați cu tortul rotund, mai multă glazură și celălalt tort Bundt, apoi înghețați întregul tort și răciți 30 de minute.
Praf ușor o foaie de hârtie de ceară cu amidon de porumb.
Întindeți fondantul pe hârtie într-un dreptunghi de 21 pe 8 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch.
Tăiați în 12 benzi, 8 inci lungime și 1 3/4 inci lățime, conicând capetele așa cum se arată.
Atașați fâșiile de fondant la tort, presându-le ușor și netezindu-le de la baza tortului în sus. Puneți la frigider tortul 30 de minute.
Desenați ochii jack-o ' - lantern, un nas și o gură pe hârtie și tăiați-i; atașați la tort cu scobitori. Scorați în jurul decupajelor cu un cuțit, apoi scoateți scobitorii și hârtia.
Urmăriți liniile marcate cu cuțitul, tăind fondantul și ușor în tort. Scoateți bucățile cu vârful cuțitului.
Tăiați un cerc adânc de 1 inch din vârful tortului.
Puneți glazura de ciocolată neagră într-o pungă de plastic resigilabilă; tăiați colțul și introduceți glazura în decupaje.
Răsuciți cele 2 șiruri de lemn dulce împreună și introduceți-le în partea superioară a tortului pentru a face un mâner. Umpleți partea superioară a tortului cu bomboane de dimensiuni gustare.
Fotografie de Kat Teutsch
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "