Tort Cu Gelatină

Tort Cu Gelatină
Tortul cu gelatină este un lactate gratuit desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 96 de cenți pe porție. Cap la magazin și ridica amestec tort, apă, rece bici biciuit topping, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Lime Poke Cake PLUS un tort alb Perfect, și Toate Tort Natural Se Amestecă Căpșuni Poke Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru tigaie de 13x9 inci. Tort rece în tigaie 15 min. Pierce tort cu furculiță mare la intervale de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mic; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece; se toarnă peste tort. Refrigerați 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tort de îngheț cu bici rece. La frigider 1 oră.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista