Tort cu fructe și smântână

Tort cu fructe și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu fructe și smântână. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 193 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șerbet de zmeură, șerbet de tei, șerbet de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Morcov Tort Crema De Fructe, Tort de rom cu înghețată de stafide de rom și fructe de insulă, și Tort de fructe cu cremă de migdale și nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Feliați tortul orizontal în 4 straturi egale.
2
Așezați stratul de tort de jos pe placa de servire sigură la congelator; se întinde cu șerbet de zmeură. Se acoperă cu al doilea strat de tort; se întinde cu șerbet de tei. Se acoperă cu al treilea strat de tort; se întinde cu șerbet portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
ZmeurăZmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
VarVar
3
Așezați al patrulea strat de tort deasupra. Congelați până când șerbetul este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
4
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de glazură cu un mixer electric la viteză mică până se formează vârfuri moi. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, răzuind ocazional partea bolului. Partea de îngheț și partea de sus a tortului. Congelați până când este ferm înainte de servire, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista